Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
válasz
larryhughes #8806 üzenetére
Szerintem azért annyira nem jók a mobilszolgáltatósok se. Vodafone-nak nincs TV-je, a Telenor MyTV-nél számolják az adatforgalmat, így valamennyi jár a csomaghoz, de nem sok, míg a Telekomnál nem számolják, viszont Androidon borzasztó a minősége, iOS-en valamivel jobb (szerintem leginkább "hagyaték"-ként létezik még az a szolgáltatás a régi időkből, és úgy igazán nem nyúlt hozzá senki mostanában, a csomag kismértékű átalakításán és pár csatorna cserén kívül)
-
Teko001
őstag
Megnéztem ezt a leírást, abban ráadásul azt egy bemenetnek írja, de szerintem kimenetnek kéne lennie. Elképzelhető egyébként, hogy nincs olyan combo, de mondjuk kéne lennie (hacsak nem tényleg bemenet). A leírásban ráadásul később jack-nek írja, és kimenetnek, de az nem jack kimenet...
-
Teko001
őstag
válasz
Grande Ale #8759 üzenetére
Elvileg van, gyakorlatilag az Androidos az egyetlen, amit fellehet lelni
(#8762) psg5: Ha van olyan csatlakozó a boxon, akkor tudsz (feltételezem RCA kábel).
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
válasz
Grande Ale #8749 üzenetére
Elvileg van / lesz
-
Teko001
őstag
válasz
szabogabor10 #8744 üzenetére
Gondolom szokás szerint, főleg az iOS8 miatt most is lassú az átfutási idő a store-ba. Nem a legjobb időpontot választották a bejelentésre/beküldésre. De megy PC-ről is (habár ki tudja mit értenek az alatt, hogy "PC, amely legalább 7.0-ás szoftverrel rendelkezik".
-
Teko001
őstag
válasz
szabogabor10 #8742 üzenetére
-
Teko001
őstag
Valaki megtudja mondani, hogy a mobiltv-n milyen csatornák érhetők el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest