- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
Na akinek most gyengébbek az idegei ne is olvassa tovább.
Az a heppem, hogy van egy E2160+HD4830 gépem ez kb. enne játék alatt 200W-ot 12V-on + a sallang. Jelenleg egy Codegen tápról megy, mert ezt adták a konfighoz de én ettől szeretnék megszabadulni mielőbb. Tudom használtan 4-5k-ért beszerezhető egy normális táp, nekem most nincs ennyim, a Codegennek meg tűnnie kell innen.
Van két régi FSP, egy 250-es meg egy 300-as, külön egyik se bírja el a gépet. A 250-es hajtaná a gépet, a 300-as meg csak a vga 12V-os tápcsatiját. Nem tudom a jó 130W-os terhelést hogyan fogja viselni 5V-os terhelés nélkül.
A másik hogy netezés közben megy ez a két közel 60%-os hatásfokú táp az valami fasza hatékonyságú lesz akkor.
Ezért gondoltam, hogy a 12V-okat összekötöm a két tápon és be a vidibe, ha elkezdek játszani akkor bekapcsolom a második tápot, ha nem akkor meg lekapcsolom.
Csak azért ez így necces, s370 ősgépeken meg mertem csinálni ment is rendesen, de itt már nem nagyon tudom meg kéne-e.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest