- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Aram
tag
Hi!
Kicsit hozzászólok én is :)
F700B, annyi pénzért az egyik legjobb monitor, amit kapni lehet. Ténylegesen sík képcsöve van és más valódi sík monitorokhoz képest elhanyagolhatóak a képcső geometriai hibái. Trinitron elvűből jót, csak csillagászati áron kapsz (EIZO, Nokia). a 70 KHz bőven elég egy 17''-os képernyőhöz, mivel 1024x768 fölött hosszú távon nagyon fárasztó az apró szövegeket olvasni (egyénenként változik, de általában ez így van). A 85 Hz is elég, akár napi 8 óra géphasználat mellett is (természetesen itt is vannak olyanok, akiknek nem elég, mert érzékenyebbek rá).
19''-nál a helyzet ugyan ez. Az F900B-m 3 hónapon belül a 3. monitorom volt, pedig 1 hétig használtam egy Viewsonic P90f-et is (professional series - lol). Hát annak trinitron képcsöve van (Mitsubishi Diamondtron), csillogó színek, erős kontraszt, hulladék fókusz. 1 óra PH! olvasgatás és már könnyeztem is. Megnéztem a CHS szervízében egy másikat is, aytán elhoztam az LG-t. :)
Lehet kísérletezni, de ebben az ár-érzékeny kategóriában jelenleg az LG F szériája a legjobb vétel. Az EZ-vel az a baj, ami a Hyundai és Samsung DFX sorozat tagjaival (lévén mindegyik ugyan azt a Samsung képcsövet használja), hogy kvázi-síkok. Tehát optikai csalás a sík képcső, mivel egy hagyományos képcső van egy sík üveglap mögé berakva. Emiatt nekem húzta a szemem, mintha szemüveget hordanék... Akit ez nem zavar, azoknak természetesen tökéletes választások ezek a modellek is, mivel gyönyörű színe és kontrasztja van, és emellett éles a képe is.
Lassan cikknek is elmenne ez a hozzászólás :)
Na üdv!!!
Aram
Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- További aktív témák...
- eladó Dell U3224KBA 6k
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest