- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
Tapasztalatodat leírtam (#2070)-ben, ő az alapján választott.
-
Algol
senior tag
"a védőrácsot ha nem teszem vissza (a ház alja és a porszűrő úgyis védi), az javít valamit a légszállításon, vagy nem számít?"
Szerintem nem sokat számít, a sűrű szövésű porfogó - főleg ha már teleül porral - sokkal többet fog vissza a légáramlásból.
A linkek hasznosak, köszönjük.
-
Algol
senior tag
Bármelyik ventilátort használhatod.
Azonban a SickleFlow légszállítása (69,69 CFM) csak 86%-a az eredeti ventilátorénak (ADDA: 80,5 CFM) és ha gyakran használod a tápot olyan terheléssel, hogy az 390 wattot vesz fel a konnektorból, akkor én inkább a JetFlo használatát javasolom. Bár ha a ház aljában van a táp és kintről hideg levegőt szív, akkor a SickleFlow is elég lesz. Neked kell döntened a magasabb ár kontra hosszabb élettartam, nagyobb hűtési tartalék kérdésében.
"Egy teszten a JetFlo 0,5 A-t vett fel (a gyári 0,4-gyel szemben), ez okozhat valami gondot?"
Valószínűleg nem, de erre a kérdésre biztosat csak a CX400 ventilátorvezérlő áramkörének ismeretében lehetne mondani.
"A venti bekötését egy ilyennelhajtom végre, ez ugye jó bármelyikhez?"
Igen, ha a CX400-ban az ADDA ventilátor ilyen szabványos 2 pines csatlakozóval van bekötve. Egyébként a csatlakozók levágása + forrasztás + zsugorcsöves szigetelés a korrekt megoldás, vagy kis ügyességgel esetleg így is megoldható.
Az én kérdésem, hogy a ventilátorok indulási feszültségének adatai mennyire megbízhatóak, honnan származnak?
Ha majd beszerelted valamelyiket, akkor kérlek tájékoztass bennünket arról, hogy mennyire hangos az új ventilátor. Kell a visszajelzés, ugyanis volt aki már csalódott az Cooler Master Excalibur hangjában, miután tápegységébe építette azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest