- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
takacsbotond #2677 üzenetére
Sziasztok! Most cseréltem a bequiet tápomat egy cooler master real power 620w-osra. Kizárólag a modularitás miatt. Hangos a ventilátora morog zörög. Már jeleztem az eladónak a problémát, lehet belefér egy ventilátor csere a garanciába.
És itt értünk a lényeghez.
Látom az enermax twister pressure ajánlott.
A tápban gyárilag ilyen venti dolgozik: [link] megfelelne e nekem is, esetleg van itthon alpenföhn wingboost 2. Csak nem tudom megfelelő lenne e a staikus nyomás?
Mi a véleményetek? Esetleg mit ajánltok? -
tomcat78
őstag
válasz
takacsbotond #2677 üzenetére
Este szétkapom sztem és csinálok
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged