-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
válasz
zeusz55 #2470 üzenetére
Sziasztok! Egy kis beszamolo igy fél év tàvlatàban. Elözménynél olvasható. A tàp azóta is hibàtlanul müködik es gyakorlatilag hangtalan a gepem. Viszont most hogy bejöttek a melegebb idők a lakasban is eleri a 24-25fokot a hömérő,igy azt vettem észre hogy tavalyhoz képest a procim 4 a vinyóim meg 5 fokkal az alaplapom 3fokkal lett melegebb persze csak kb. Amit nem értek hogy a ventit 1800ra kapcsoltam mikor beszereltem de ha odateszem a kezem alig érezni valamit... pörgethetné jobban a tàp és kihúznà a hàzból a levegőt. De persze mindenem 50 fok alatt maradt igy is. De nemtudom egy izmosabb geppel mi lenne. Igaz nem érzem hogy a tàp nagyon meleg lenne. Off vége :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- OLED monitor topic
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest