Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
az egész gépemnél ügyeltem a csendességre cpu hűtőnek is noctua nh-c14 -et vettem ami nem volt olcsó mulatság (de megérte mert tud is a kicsike valamit). csak pont a tápon spóroltam gondoltam ott nincsenek nagy különbségek a 12 centisek közt. A noctua cpu hűtő olyan csendes a 14 es ventijével meg a 400 körüli fordulattal hogy mellette kihallatszik a táp venti mormogós hangja. Megfogom nézni a noctua ventiket is a 12 cm es kategóriában. cfm átváltót már találtam a neten
Köszönöm a segítséget mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged