- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
Meghallgattam a videót. Nincs nagyon megkopott csapágy hangja. Az abszolút hangerőt meg nem lehet reprodukálni egy ilyen láncon keresztül.
Most csak ismételni tudom amit előző hozzászólásomban mondtam:
"Az is furcsa, hogy átraktap ezt a tápot a gépbe, és elkezdett a cpu venti is maxon pörögni."
Tápcsere ==> CPU venti maxon pörög ==> melegebb lett a házban ==> az új táp kevesebb levegőt húz ki a házból, a táp is több levegőt igényel ==> a táp ventijét erősen pörgeti a vezérlés (ettől van a zaj), de ennyi sem elég (melegebb van a házban) ==> akadály van a légáramlás útjában.
Teendő: a tápot szét kell szedni, szemrevételezni, kitakarítani. A tápvetilátort is szét kell szedni, kipucolni a csapágyát, újrakenni zsírral. És nem ártana a táp feszültségeit is ellenőrizni, megmérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest