Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Paqito

senior tag

Aveeverybody!

A #7-ben van a lényeg tömören szvsz. Ehhez csatolnám a tapasztalatokat. Anno Acorp táp miatt megzuhant az első gépem. /a Cd-rom és lemezmegh. megmaradt :C/ Ugyanezen éra Codegen tápjai közül szomszédnak 2 szart be, de a gépben MINDEN épen maradt. (kb ennyi a különbség) A topicnyitó elnézését kérem, de szvsz a Mercury és az Acorp közé gyakorlatilag az egyenlőség jelet ki lehet tenni. /no flame!/

Sokunknak vesszőparipája a táp, s talán nem ok nélkül! A gép egyetlen darabja, melytől a kéró is le tud égni, -bár ez nyilván baromi ritka. Azonban ha beszarik, -s a fentcitált tápok egyike sem életbiztosítás- akkor le tud selejtezni 1-2 motyót a vasban!

Persze sok ellenpélda is van pl évfolyamtárs 250 W-os Acorp-ja szépen muzsikál a mai napig, holott 6. évét tapossa :C

A tápomra -melyet melegen tudok ajánlani bárkinek- akkor tettem szert, mikor a 300 W-os Mercury fesz adatit megnéztem, ami inkább a sinusgörbére hajaztott. Ekkor mondtam: ''Köszi és helló....'' Kézenfogva megnéztük a kukát, s érzékeny búcsút vettünk egymástól. Azóta sem bántam meg!

Bocs, hogy hosszúra sikerült, de szerintem amit egyszer kell megvenned, s az egész konfigod hazavághatja, ott inkább menj tutira nem belepofázásnak szántam!!! :(

Egy alternatíva a sok közül Bővebben: link

Új hozzászólás Aktív témák