Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
Aveeverybody!
A #7-ben van a lényeg tömören szvsz. Ehhez csatolnám a tapasztalatokat. Anno Acorp táp miatt megzuhant az első gépem. /a Cd-rom és lemezmegh. megmaradt
/ Ugyanezen éra Codegen tápjai közül szomszédnak 2 szart be, de a gépben MINDEN épen maradt. (kb ennyi a különbség) A topicnyitó elnézését kérem, de szvsz a Mercury és az Acorp közé gyakorlatilag az egyenlőség jelet ki lehet tenni. /no flame!/
Sokunknak vesszőparipája a táp, s talán nem ok nélkül! A gép egyetlen darabja, melytől a kéró is le tud égni, -bár ez nyilván baromi ritka. Azonban ha beszarik, -s a fentcitált tápok egyike sem életbiztosítás- akkor le tud selejtezni 1-2 motyót a vasban!
Persze sok ellenpélda is van pl évfolyamtárs 250 W-os Acorp-ja szépen muzsikál a mai napig, holott 6. évét tapossa
A tápomra -melyet melegen tudok ajánlani bárkinek- akkor tettem szert, mikor a 300 W-os Mercury fesz adatit megnéztem, ami inkább a sinusgörbére hajaztott. Ekkor mondtam: ''Köszi és helló....'' Kézenfogva megnéztük a kukát, s érzékeny búcsút vettünk egymástól. Azóta sem bántam meg!
Bocs, hogy hosszúra sikerült, de szerintem amit egyszer kell megvenned, s az egész konfigod hazavághatja, ott inkább menj tutira nem belepofázásnak szántam!!!
Egy alternatíva a sok közül Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Alkoholista nevelde
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ Ugyanezen éra Codegen tápjai közül szomszédnak 2 szart be, de a gépben MINDEN épen maradt. (kb ennyi a különbség) A topicnyitó elnézését kérem, de szvsz a Mercury és az Acorp közé gyakorlatilag az egyenlőség jelet ki lehet tenni. /no flame!/