Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
A számítógép a sátán műve, az élet megrontója, ezt az alatt a 5 év alatt szűrtem le, amióta itt lakik a szobámban. A helyzeted annyiból jobb, hogy van 6 év előnyöd velem szemben és te maradandót még nem rontottál el a tanulás mellőzésével.
Olyan dolgokra, gondolok, hogy a napi rutint megváltoztatod, reggel nem kapcsolod be, suli után, a lazítás nem gépezés. Egy időben suli után leültem és valami tetszőleges könyvet olvastam. És utána álltam neki tanulni, gép nélkül
Azt rajtam kívül többen is mondják, hogy ha megváltoztatod a tanulási szokásaidat, pár hónap kell míg azok meg is látszódnak, ezt kivárni és a vélt eredménytelenség ellenére is kitartani a kevesebb gépezés mellett.
Az is jó megoldás, ha van külön gépezős íróasztal, és tanulós, a kettő házasítása sem jó. Esetleg a család közös közös termeiben elhelyezett számítógép is korlátozó lehet, abban az esetben, ha van aki rád szól, hogy "elég legyen".
A tanulásról meg annyit, hogy amiben számolás van, azt kegyetlenül kell gyakorolni, ha nem vagy zseni, akkor összes típus példára megoldás menetét be kell gyakorolni, készség szintűre, hogy amikor ránézel a feladatra tudd, hogyan kel megoldani. Esetleg a levezetések ismerete is segíthet a képletek megértésében
Amihez meg magolni kell, ott segíthet, ha a fogsz egy papírt, becsukod a könyvet, füzetet, és papírra leírod, mit akarsz elmondani, ha szóban kérdeznének. Miután megvagy összehasonlítod a füzettel/könyvvel. Nem szabad rá sajnálni az időt, ha közben nem vonja el semmi a figyelmedet lehet haladni. Egyszerűen csinálni kell, gyakorolni, nincs könnyű siker.
Számgéptől pedig az aprók közt biztos megszabadulhatsz, nem hiszem, hogy igazán szükséged lehet rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest