Hirdetés
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Rég jártam suliba. Akkor sem foglalkoztam olyan dolgokkal, hogy miként kéne tanulni, hogy érhetnék el jobb eredményt. Hazatérve köszöntem, sarokba tettem a táskám, ebédeltem, aztán irány a kishaverok. Egyérintő, trinyócica, fociderbik. Persze kidobós a kisebbek kedvéért, vagy "Amerikából jöttem". Belefért még a gitár nyűvése, és én is az Animals együttes ezen örökzöld zenéjén igyekeztem okulni, már ami a zenei műveltséget illeti. A-mol, G, D, É...
Egész jól gitároztam, meg is keresett egy akkoriban meglehetős hírnévvel rendelkező együttes vezetője, és felkért, hogy legyek a bandája tagja. Két okból nem lettem. Nem bírta volna ki a lelkem, ha miattam rúgja ki jelenlegi gitárosát. Másrészt ott volt a suli, és jól tudtam, hogy nem vagyok végletekig terhelhető.
Csoda tudja. Talán lehetnék egy lefutott vagyonos fószer, aki az utolsó utáni, de tényleg legutolsó koncertjét tartja, amelyre három generáció vált jegyet.
Ám lehetnék egy lecsúszott senki is, aki feláldozta a tanulást az érvényesülés oltárán.Anyám soha nem látott tanulni, ahogy nem is tanultam. Apró titok, mégis fontos. Talmida is tudja, meg is osztotta Veled, nomotmo barátom. A tanóra azért van, hogy minden érzékünk a tanár előadására hegyezzük ki. Mondhatnám ezért fizetnek, de inkább azt mondom, hogy ezért teszi eléd a fincsi ebédet édesanyád, ezért tartanak szüleid.
Sokat nyersz, és ha jó a felfogásod, figyelj a tanárra. Nem létezhet más, csak az ő hangja. Hagyd, hogy elzsongítson, a tudás szépen belemászik az agyadba. Feleltetésnél saját szavait, mondatait tudod idézni, és ezt kellőképp honorálni is fogja.Dícsérő oklevéllel, jutalom könyvvel ballagtam. Megérdemeltem? Bizonyára igen. Azonban igazából tanáraimat illeti a dícséret, akik lelkiismeretesen oktattak minket. Ám sokan voltak, akik képtelenek voltak felfogni azt, hogy nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk. Mert bizony ez itt a lényeg, kiskezitcsókolom.
A számítógép nem gátol, nomotmo barátom. Ő hallgat, és csak akkor szól hozzád, ha Te is úgy akarod. Ne okold, ne dobd ki.
Röviden.
A tanóra arra van, hogy tanulj, okulj.
Ha "tátott szájjal" figyelsz a tanárra, akkor másnap, de akár később is az ő szavaival tudod elmondani mindazt, amit át akart adni.
Adj lehetőséget szüleidnek a büszkeségre.
Tudd, hogy mit akarsz elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- LEGO klub
- Synology routerek
- RAM topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest