Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Rég jártam suliba. Akkor sem foglalkoztam olyan dolgokkal, hogy miként kéne tanulni, hogy érhetnék el jobb eredményt. Hazatérve köszöntem, sarokba tettem a táskám, ebédeltem, aztán irány a kishaverok. Egyérintő, trinyócica, fociderbik. Persze kidobós a kisebbek kedvéért, vagy "Amerikából jöttem". Belefért még a gitár nyűvése, és én is az Animals együttes ezen örökzöld zenéjén igyekeztem okulni, már ami a zenei műveltséget illeti. A-mol, G, D, É...
Egész jól gitároztam, meg is keresett egy akkoriban meglehetős hírnévvel rendelkező együttes vezetője, és felkért, hogy legyek a bandája tagja. Két okból nem lettem. Nem bírta volna ki a lelkem, ha miattam rúgja ki jelenlegi gitárosát. Másrészt ott volt a suli, és jól tudtam, hogy nem vagyok végletekig terhelhető.
Csoda tudja. Talán lehetnék egy lefutott vagyonos fószer, aki az utolsó utáni, de tényleg legutolsó koncertjét tartja, amelyre három generáció vált jegyet.
Ám lehetnék egy lecsúszott senki is, aki feláldozta a tanulást az érvényesülés oltárán.Anyám soha nem látott tanulni, ahogy nem is tanultam. Apró titok, mégis fontos. Talmida is tudja, meg is osztotta Veled, nomotmo barátom. A tanóra azért van, hogy minden érzékünk a tanár előadására hegyezzük ki. Mondhatnám ezért fizetnek, de inkább azt mondom, hogy ezért teszi eléd a fincsi ebédet édesanyád, ezért tartanak szüleid.
Sokat nyersz, és ha jó a felfogásod, figyelj a tanárra. Nem létezhet más, csak az ő hangja. Hagyd, hogy elzsongítson, a tudás szépen belemászik az agyadba. Feleltetésnél saját szavait, mondatait tudod idézni, és ezt kellőképp honorálni is fogja.Dícsérő oklevéllel, jutalom könyvvel ballagtam. Megérdemeltem? Bizonyára igen. Azonban igazából tanáraimat illeti a dícséret, akik lelkiismeretesen oktattak minket. Ám sokan voltak, akik képtelenek voltak felfogni azt, hogy nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk. Mert bizony ez itt a lényeg, kiskezitcsókolom.
A számítógép nem gátol, nomotmo barátom. Ő hallgat, és csak akkor szól hozzád, ha Te is úgy akarod. Ne okold, ne dobd ki.
Röviden.
A tanóra arra van, hogy tanulj, okulj.
Ha "tátott szájjal" figyelsz a tanárra, akkor másnap, de akár később is az ő szavaival tudod elmondani mindazt, amit át akart adni.
Adj lehetőséget szüleidnek a büszkeségre.
Tudd, hogy mit akarsz elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Path of Exile (ARPG)
- Star Trek
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple Magic Mouse 2 A1657 Doboz + gyári kábel
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbille ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest