Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Retekegér
üzenetére
De pont , hog ymidnenki egyenlő esélyekkel indul, hiszen elsőben senki sem fizet. A többi az első két szemeszteren múlik....
'' a munka azért el is vonhatja a figyelmed a tanulásról..''
Ígz van... De ha megakarom csinálni, meg tudom csinálni... És akkor én most sírjak, mert anyámék nem adtak egy fillért sem, mások persze megpakolt hátizsákkal jártak fel hétvégén? Hol van akkor a régi rendszerben az esélyegyenlőség?
Integra: ''otthon számítógépe és internete van és ide írogat, az nem rászoruló...''
Ezt nem jelenteném ki ilyen kategorikusan.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Retekegér
üzenetére
nézd soha nem lesz ebben a világban tökéletes igazságosság.
ezt te is tudod, én is tudom, mindenki tudja.
de!
tarthatatlan helyzet, hogy futószalagon ontják az intézmények a nullla diplomáskat.
semmilyen motiválás nincsen. és igenis amennyire lehet gondoskodjon mindenki magáról a lehető legjobban. csak túlságosan elkényelmesedett mindenki és az elmúlt évek gondoskodtak róla hogy mindenki csak a markát nyújtsa, a másikra mutogasson és követeljen, de ő maga semmit sem tesz a siker érdekében.
igenis ha fizet a diák, akkor tudatában lesz annak hogy nem a vörösboros kóláról kell hogy szóljon az egyetem, hanem munkáról, tanulásról, felelősségről..
teljesen jogos és helyes hogy tandíj van.
a rendszer pedig azoknak segítsen támogatással akik tényleg a legrászorultabbak.
azt gondolom, hogy akinek otthon számítógépe és internete van és ide írogat, az nem rászoruló...
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest