- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Ezen elég jól el lehet vitatkozni, hogy milyen szmét az aki kimegy, fizessen a taníttatásáért stb. Az mondjuk senkinek sem jut eszébe, hogy ha itthon megteremtenék azokat a körülményeket, ami nyugaton van, akkor a diplomások nem mennének el, és hosszútávon az sokkal nagyobb bevétel az országnak, mintha kifizettetik vele sulit.
Én is szívesebben maradnék itthon, viszont ha ugyanazzal a munkával pölö angliában 5x-ét keresem akkor inkább kimegyek. Orvosokat is megértem, hogy elmennek, családban van 2 orvos is, úgyhogy látom, hogy a 6éves kemény egyetem után mit kapnak: minimálbér közeli fizetést, szar munkakörülmények, nulla megbecsülés, az egész lakosság szidja az egészségügyet és ez persze az orvosokon csapódik le. Jól is teszik hogy elmennek. Mi meg kezdjünk tanulni románul meg arabul, ide ugyanis a mi remekül képzett orvosaink helyett ezeket fogják felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest