Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
tudom nem teljesen temaba vago, de ha mar tarsasjatek akkor
-
Gorgonka
aktív tag
Az Alanori Olimpia elkészült: [link]
Feltöltöttem a műhelybe, ha valaki esetleg kipróbálná
. A lapok lehetnének jobb minőségűek, de simán játszható szerintem. -
Gorgonka
aktív tag
Én benne lennék társasozásban is, de jelenleg nem sokat ismerek, inkább kártyáztam eddig. mindenesetre ha van konkrét játék, amivel játszani szeretnél, akkor átolvasom a szabályokat, aztán játék közben majd letisztul minden
.
Elvileg vasárnap délután ráérek, gorgon (igy kis betűvel
néven megtalálsz a steamen.Igen, a lapok mennyisége tartott vissza engem is, de ha kialakul egy csapat, akik akarnak majd játszani, akkor megcsinálom szivesen.
-
Akerun
újonc
Hely! Itt-ott próbáltam már embereket találni, hogy legyen kikkel társasozni, hát akkor most itt is
Ha lenne valakinek kedve játszani valamit, rikoltson! Vagy akár itt zargathat.
Én már töltöttem fel több játékot is, valóban igen egyszerű. HKK esetében csak a kártyák mennyisége az, ami riasztó lehet az elkészítésben, minden újabb kártya plusz idő
de hajrá! -
Zolorado
tag
Nem olyan bonyolult, egy délután alatt meg lehet csinálni:
1. Beszkenneled a kártyákat: szépen egymás széléhez illesztve telepakolod vele a szkennert.
2. Ideális esetben egy A/4 oldalra egész számú jön ki, ha nem, akkor képszerkesztővel levágod a széleket ahol már nincs kártya.
3. Ezen a weboldalon feldaraboltatod a képet, így megvannak a kártyalapok.
4. A deck builderbe bepakolod a lapokat, és elmented kártyafájlként.
5. A kártyafájlt beimportálod a játékba.Ha megnézed a workshopot, a Citadella hasonlóan került fel.
-
Gorgonka
aktív tag
Én is igy képzeltem el valahogy a dolgot. Elég melós amúgy feltöltögetni az összes kártyát, próbaképpen párat megcsináltam. Ha tudnám, hogy lenne rá kereslet, akkor megcsinálnám, de igy csak sok hűhó semmiért.
Gondolom lehetne találni emberkéket a játékhoz, ha meghirdetném a Beholder oldalán, de az már nagyon pofátlan dolog lenne
. A Workshopos téma viszont beválhat, majd utána nézek, hogy működik. -
Zolorado
tag
Hogy mit szól hozzá a kiadó?
Szerzői jogokat tekintve szürke terület (mint a feltöltött játékok 99%-a).A magyar törvények értelmében részedről valószínűleg nem jogsértés, ha közvetve sem szolgál pénzszerzést.
Ha modot készítesz belőle és feltöltöd a workshopba, akkor a kiadó kérésére törölhetik ugyan, de ha ha magadnak elmented (save game) és abból hozol létre egy multiplayer partit, azzal nem tudnak mit kezdeni.A Munchkinnal pont ez a helyzet, mondjuk ott a kiadó a hülye... akkora rá a kereslet, hogy a TTS felajánlotta hogy fizetős DLC-t készít belőle (amiből bevételük lenne), ezt ők kategorikusan visszautasították, így továbbra is mennek a kalózpartik. Harrr.
Összegezve: elkészítheted bátran, játszhatsz a barátaiddal, sőt, feltöltheted a workshopba is, legfeljebb törlik.
-
Gorgonka
aktív tag
Most akadtam rá a szimulátorra és nem tűnik ördögtől valónak az ötlet, hogy ennek segitségével játszak HKK-t. Van egy csomó lapom, csak nem nagyon van kivel játszani (illetve csak ritkán) mivel a baráti társaság dolgozik, családja van...stb ezért ritkán tudunk összejönni. Szerintem kereslet lenne rá, csak nem tudom mit szólna hozzá a HKK kiadója?
Magic - the gatheringezni mindenesetre lehet, de abból van egy csomó kész játék is, HKK-t viszont nem lehet online játszani. -
Bandus99
őstag
Összehasonlítva pl egy boardgamearena oldallal miben más? Gondolom az elérhető játékok listája, ezen kívül?
-
Harlekino
csendes tag
Én már egy ideje beraktam a kívánságlistámba, és most, hogy akciós meg vettem

-
Zolorado
tag
Üdv!
Pár napi virágbolti próbálgatás után én is arra az elhatározásra jutottam, hogy megéri megvásárolni a programot.
Nem a néhány beépített játék miatt érdemes megvenni, hanem a Steam Workshopban fellelhető társasjátékok miatt. Szinte az összes valaha létezett társasjáték megtalálható benne (ingyen!), és bárkivel a világon játszhatunk!
Sok játéknál nem számít a nyelv, néhánynál pedig csak minimálisan. Van pár magyar nyelvű játék is, ha kialakulna egy magyar közösség, akkor igény szerint lehetne bővíteni is!
Akit érdekel a dolog, írjon akár privát üzenetet!
Szerk:
A játék ismét akciós pár napig a Steamen, 9.99 €, ennyit nagyon megér! -
Tarathiel
csendes tag
Február 12-ig akciós steamen ~3000 HUF-os áron, én két hete vettem meg, akkor humble-os akcióban, azóta 40 óra belekerült online Secret Hitlerrel / helyileg (lanon) Smash Up! -pal és pár klasszikus társassal (Monopoly, élet játéka stb), minden perce egy élmény volt

-
Tarathiel
csendes tag
A Tabletop Simulator egy társas, kártya és egyéb asztalon játszható játékok szimulációját hivatott elvégezni. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a játéklogika nincs leprogramozva, csak és kizárólag a fizika van szimulálva, azon kívül minden a játékosokon és a kiválasztott tartalmon múlik. Nagy előnye, hogy rengeteg társasjáték letölthető hozzá a steam workshopból, így kis híján végtelen lehetőséget biztosít. Az angol nyelvű közösség elég aktív, de jó lenne felpörgetni a magyart is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. A lapok lehetnének jobb minőségűek, de simán játszható szerintem.
néven megtalálsz a steamen.
de hajrá!