Új hozzászólás Aktív témák
-
Place
csendes tag
Én játszottam a Dice Upon a Time-mal eleget. A szabályrendszere azért egyszerű, mert logikus, így gyerekeknek sem nehéz. Ettől még 10+-os játék.
Van benne annyi interakció, stratégia és kombinációs lehetőség, hogy egyáltalán nem tűnik gagyi gyerektársasnak. Szerintem Stone Age szinten van a játék. BGG 2,5/5 mondjuk.A reviewkból én pont a csihi-pihi lehetőségét hallom ki. Persze a téma miatt el kell mondani, hogy gyerekeknek is ajánlott.
De ez legalább témában hozza a Grimmet, nem úgy, mint a grimm forest, amiben robin hood meg ariel meg ilyen grimmhez semmiköze kártyák vannak. És a Grimm forest mitől grimm? Alapanyagot farmolsz - házat építesz malacokkal...
A Dice upon a time mechanikája sokkal érettebb, mint a grimm foresté, tematikában pedig valóban grimm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- Bluetooth hangszórók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest