Új hozzászólás Aktív témák

• raider21

aktív tag

válasz Airedhyal #86558 üzenetére

Akkor te is úgy jártál, mint én. Nálam VOIP not registred hiba volt, bejelentettem. Másnap szerelő kijött, csóválta a fejét, hogy ezt kiadni hibajegynek amikor az ügyfélszolgálatos kb. 3 klikkeléssel megtudta volna oldani! :P Ott csinálta előttem a telefonjáról, viszont mivel pont 50 Mbit/s környékét bír a vonalam (márciusban még 56-57 Mbit/s környékét tudott) így visszavette előttem a telefonján 45/12 Mbit/s profilra, ami a gyakorlatban inkább 42/12 Mbit/s. Mondván, hogy biztos szakadozik a vonalam, és sokszor újraindulhat a HGW, továbbá sok lesz a CRC, FEC hiba. Akkor 48/15 Mbit/s -el jött szakadás nélkül, és kb. ugyan ezen a szinten volt a hibák száma is, és nem szakad a vonal. :(

Mostanság ezt szeretik meglépni valamiért a T -nél VDSL2 netes hibák esetében, visszaveszik a sebességet. Nagyjából úgy jártál mint én, csak azt a 6,8 Mbit/s feltöltési sebességet nem igazán értem...!?! A vonaladnak lazán tudnia kell a HGW becslése szerint a 100/25 -ös netet is, jönne is olyan 96-98/27 Mbit/s környékén. Megint az egyszerűbb utat választották, mint sem gondolkodtak volna.

Sajnos nehéz,kvázi lehetetlen lesz visszaszerezni azt az 50/15 Mbit/s sebességet. :(

raider21

Új hozzászólás Aktív témák