Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen hardverek bújnak meg a Télapó puttonyában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Hát, ha tényleg csak ennyivel lesz megvágva az i16-hoz képest, ez jó vétel lesz.
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok. Ha egyszer belépnék az iOS világába, valószínűleg egy SE vel tenném.
-
janeszgol
félisten
Jónak tűnik. Sőt best buy is lehet.
-
Érdekesnek tűnik , kíváncsian várom .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
scdlsc
aktív tag
Ha az a 48 MP-es kamera úgy fog működni, mint a sima 16-ban, hogy lesz kétszeres zoom, akkor ez egy rohadt jó telefon lesz.
-
Ádám16
addikt
Hozzáteszem, simán van esélye.
Az SE 16 lényegében ugyanazt nyújtotta, mint a 6s SoC terén, csak a régi (de szerintem szebb) házban.
Az volt az első iPhone-om (és a kedvenc telóm evör is egyben), és azóta vártam, hogy újra legyen kompakt és csúcs iPhone.
13 mini lett a következő iPhone-om emiatt, azóta is elégedetten használom.
Ha az új SE előremutató lesz (pl. a 8 GB RAM és proci nagyon az, ha valóban megkapja), és valamivel olcsóbb a 16-tól, fogok venni egyet. -
Mr President
senior tag
Ha árban sikerül, 250nél megállni akár 64 gigás változattal, akkor sokaknál ez így egy kamerával egy jó ajánlat lehet.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
janeszgol
félisten
-
hegedus001
aktív tag
válasz Mr President #8 üzenetére
Biztosan nem lesz 64 Gb-os (szvsz) már minden 128-as. (ipad vonalon is) A Mac-ek esetén is felléptek 16 GB RAm-ra, (m2-IG visszamenőleg is már csak olyat kapsz tőlük)
-
hegedus001
aktív tag
+1 majdnem ugyan ebben a sorrendben. SE 16 -> i7 ->i13 mini. nekem abszolút a 13 mini a kedvencem. Tökéletes méret, erő és strapabíró. Most cseréltettem benne akksit, újra bírja egész nap minden gond nélkül, így megint nem viszket a kezem a csere miatt. De ha cserélnék, akkor majd ez megy cégesnek. Ezt még nagyon sokáig nem akarom elengedni, számomra tökéletes telefon. A RAM mérete kezd szűkös lenni, mert egyre gyakrabban dobálja el a dolgokat. Ez így annyira nem komfortos. A 16-os széria (vagy inkább a 15 pro) már végre előre lépés lenne, de nekem azok nagyok, a lapát kezeim ellenére nem kényelmesek.
-
Ryoo
senior tag
válasz hegedus001 #11 üzenetére
14 éve stabilizálják én ilyesmire nem számítanék, mert nem is éri meg nekik.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Ryoo
senior tag
válasz Mr President #14 üzenetére
Vszínű ez lesz!
#16: Ez is gyanús!
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
hegedus001
aktív tag
én sem, főleg a mostani helyzetben (mindent most kell megvenni szerintem amit csak akarsz, mert lkkövetkező szeptembertől erős emelés lesz a jelenlegi állás szerint) de bízzunk benne, volt már hogy javult a helyzet az előző időszakhoz képest és applék árat csökkentettek. (ezt amúgy nagyon becsülöm bennük, ha erősödik a forint és a jövőben is ilyesmire számíthatunk, akkor csökkentik az áraikat, más gyártó simán ugyan annyin hagyja ilyenkor)
-
scdlsc
aktív tag
+ #12
Nálam SE 16 -> X -> 13 mini a sorrend. Az X miatt hiányzik a kétszeres zoom. Koncerteken (meg máshol is) nagyon jól tud jönni. Viszont a 13 mini kevés fény mellett sokkal jobb az X-nél. Ez meg a 13 mini mérete megpecsételte az X sorsát.ui.: nálam a 13 mini átlag két napot elmegy egy töltéssel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Vallás
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ZTE Nubia Red Magic 9s Pro (garanciás 4 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest