Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Végre lezajlott az ajándékozás napja. El kell hogy mondjam az 5 év alatt mióta itt lakunk ez volt eddig a legjobban eltalált karácsony. Volt év amikor nem jó dolgokat vettünk és volt év amikor nem volt rendesen pénzünk rá. Most minden összejött és mindenki örült. Én is kaptam egy szép ajit. Szerelmem írt nekem egy gyönyörű és magható levelet. Teljesen meghatódtam tőle.
Imádom ŐT és a kiskacsáinkat!
Képekben teljesen alulmúltuk önmagunkat. Nem nagyon lettek jó képek. Épp csak meg lett örökítve de semmi értékelhető. Nagyvonalakban ennyit a tegnapi napról.
Végül lett halunk a megbeszélt időre és szerelmem egy fini kis halászlevet főzött.
Ma jön Adriért az apja és elviszi. Csak szilveszter után hozzuk haza mert most több időt kért hogy együtt lehessenek.
Szép karácsonyt mindenkinek.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Projektor topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest