- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz csemberlen #21207 üzenetére
Idézem a topic összefoglalóját:
"törpölj el azon, hogy az aktív PFC-s tápod szeretné-e a szimulált szinuszos UPS-t. Ha igen (vagy elég bátor vagy kipróbálni), akkor beleférhetsz egy kisebb összegbe akármilyen, megfelelő teljesítményű szünetmentessel. Ha nem, akkor maradnak a költségesebb tiszta szinuszjeles készülékek."
Ezért kérdeztem csak. Nem értem ezt most így.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
Sziasztok,
Tiszta szinuszos illetve szimulált/kvázi szinuszos tápok közül van rizikója, hogy melyiket választom?
Tiszta szinuszosokat számomra horribilis áron láttam a neten (70-80k), míg a kvázi szinuszos van 20 ezerért is, akár használtban is 600 wattos.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest