- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Aktív témák
-
stanislav
csendes tag
voltam fenn fehérváron a szervízben, átvették, mondták hogy vagy csere vagy javítás. nos nyilván a csere lenne a legjobb megoldás. viszont kértem, s kaptam tőlük servicepack 1a-t (ez volt rajt a robbant korongon), na ez szerintem igy korrekt.
OFF
viszont azóta mióta megszenvedtem ezt az esetet, azóta az összes szgépes hangot 2 szólamban (egymásra csúsztatva -> viszhang-effekt) hallom a gépen. ideértve az mp3-t, a filmek hangját, játék hangjai... csak az audiocd-t képes normálisan lejátszani, kérdés, lehet köze a hangkártyahibának a cd-robbanáshoz?
az emlitett cd-író nem volt összekötve a hangkártyával.
ha nincs összefüggés, akkor elképzelhető, hogy csak ugy spontán tönkrement a hangkari? (PCI-freki: 33MHz=áll.
ON -
stanislav
csendes tag
most viszem az írót a gariba, telefonon felhívtam őket, szerencsére pozitívan álltak a dologhoz. Tény, ők is mondták, a cd-mellékletekkel feltűnően sok a baj. Ezentúl ha kapok egy cd-mellékletet, redukált sebességen lemásolom róla az adatot, kiírom cdrw-re, az eredeti meg megy a kukába :)) most már nem bízom a véletlenre.
-
stanislav
csendes tag
ahhoz hogy ne forduljon elő ugyanez, mi az a sebesség, amit a korongok biztosan kibirnak.
Irtam azóta egy levelet a szerkesztőségnek is, rájuk lehet húzni esetleg a költségeket?
vagy a cd-író is hibás lehet, irjak levelet a forgalmazónak is (amugy még van gari rajta) -
stanislav
csendes tag
az egyik Szgépes magazin CD-melléklete szabályosan szétrobbant a CD-írómban (asus crw5232as). :O
Ezért szeretném most segítségeteket kérni.
A kérdéseim:
Ilyenkor a garanciát vállaló szervíz köteles-e kicserélni a
hardvereszközt (gondolom a lemez maradandó kárt tud ilyenkor
okozni)?
Ha ilyenkor nem biztosítanak csereeszközt, csupán megjavítják, lehet-e
számítani ugyanolyan minőségre?
Kit terhel ilyenkor a felelősség (rendeltetésszerű volt-e a használat
vagy sem, avagy még a legrosszabb esetben sem én vagyok a hibás
az okozott kárért)?
Az ezzel járó egyéb költségeket (autópálya, benzin stb.) ki állja
ilyenkor? Van e mód ezeket ''visszaigényelni''?
:F
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest