- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasfészek
tag
Sziasztok!
Kicsit poros ez a topik de van jó pár megválaszolatlan kérdésem, ezért leporolom a topikot és felteszem őket

Szerver hosting szolgáltatót keresek, de elég sok érdekességet láttam mostanában!
Például vannak olyan játék szerver szolgáltatók akik oda írják hogy 60Mbit külföld a sávszélességük gépenként. Leellenőriztem, hogy hol vannak a gépeik, és a Victor Hugóban vannak elhelyezve.
Csak azaz érdekesség, hogy amelyik szerver hosting szolgáltatón keresztül vannak elhelyezve a gépeik azok maximum 1 megabit külföld sebességet biztosítanak! Akkor most mi van?Hogy lehet olyan szerver hosting szolgáltatót találni akiknél van normális külföldi vonal is, tehát 50Mbit, akár több szervert is el lehet helyezni, de cserébe nem kérik el az összes pénzemet? Interware pl. elég kemény!
Találtam server seed szolgáltatót, játék szerver szolgáltatót is akiknek gyors külföldijük volt és biztosan nem fizetnek a vonalért milliókat. Mert nincs akkora bevételük. De akkor, hogy lehet ilyet találni?
Valaki árulja el mi a pálya! Nem érdekel ha fekete, ha mocskos a dolog és az sem ha hivatalos, csak szeretnék tisztán látni, és persze ilyen lehetőséghez én is hozzájutni!
Tényleg nagyon hálás lennék ha valaki felvilágosítana és segítene a tisztánlátás végett!Előre is ezer köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest