Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Roland8622 #19761 üzenetére
Nem tartom zártnak. De persze elképzelhető, hogy videózásra nem alkalmas. Egyébként kevésbé "árnyékol" mint kézben tartva. Illetve arrébb is tudod rakni benne a telefont. Ha egy helyen melegszik a cucc benne, akkor máshogy fogod be, hogy az a rész jobban tudjon szellőzni. Pl:
@LiVeGa: Az is tökéletesen megteszi.
Bár nem tudom, lehet e azt az ég felé fordítani, pl.:csillag/asztro fotózásra? Nem dől fel?
@Drakmusz & nfsu17: Láttam, hogy ez volt a téma, de senki nem ajánlott ilyesmit, azért bátorkodtam megosztani. Úgy látom, nem volt kár
-
Sumptuous
senior tag
válasz
justmemory #19734 üzenetére
Én ilyet használok az említett hama álvánnyal. Vettem hozzá plusz papucsot is, így jut egy a dslr-nek, meg egy ennek az állványnak, így nem kell mindig csavargatni. A tartó egyébként nem rugós, hanem csavaros/mentes. Pöpecül bele lehet fogatni a telefont, nem kell vele kinlódni/feszítgetni. Főképp csillagfotóra használom(/tam) a P30 Pro-val. Élőben így néz ki: [kép](mostanában nem volt rá időm, poros egy kicsit
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest