Hirdetés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
leslien #21312 üzenetére
Eddig mindenki erre a következtetésre jutott az S20-szal, hogy nem kell az a fránya GCAM neki. Ráadásul butább is, nem tud mindent amit a gyári. Nekem csak az éjszakai képek miatt van fent, de manuálban a gyárival is meg tudom ugyanazt csinálni.
Hozok egy képet, egy nagyon kezdetleges első "csillagfotóm" csak a kertből, erősen fényszennyezett, enyhén felhős is, de kicsit messzebb a várostól, tiszta időben jó lesz ez.
justmemory, jó képek.
Ricardo: nem csak jó hanem ötletes is. -
*RLaci*
addikt
-
törölt tag
válasz
leslien #20142 üzenetére
Én még mindig nem látok semmi olyan hibát rajta, ami ne lenne még nagyobb mértékben jelen a Pixelen (poszterizáció, zaj).
Oké, a Pixel képén jobban látszanak az arc apró részletei, de hát ott a képnek a felét teszi ki a srác feje, a másikon meg kb a nyolcadát.
Így nem csoda.
Vagy ha nem ezt, akkor mit kéne látni rajta? Nem értem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Alig használt Sony Xperia 1 VI 256GB, fekete, ALZA, garancia, ajándék Sony tok!
- Beszámolok - iPhone 16 Pro 512 GB Natúr Titán - 0 Perces - 0 ciklus - APPLE GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tokkal
- iPhone 12 (kívülről törött, de hibátlanul működik, külső javítást igényel)
- Samsung S25 5G 256Gb -os kékes fekete telefont Vennék !
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest