- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
válasz
Synthwave #90 üzenetére
Miert vagna haza egy vertikalis eger? Pont ez a lenyege, hogy nem vagja haza, mert az izmaid nincsennek kitekerve. Ha emeledet a poharat, attol sem megy tonkre. Amugy egy Sved kolleganom hasznalt egy nagyon specko eger-szerut. Kb az ujjebegyevel dolgozott csak. Megnezem a regi kepeim kozott, hatha megtalalom es belinkelem. Az is erdekes es jo megoldas volt izuleti problemakra.
-
azbest
félisten
válasz
Synthwave #91 üzenetére
én fórumozáson kívül nem írok sok szöveget, főleg programozok. Egyedül az zavar az utóbbi két fajtában, hogy valamilyen bill kombinációnál sikerül kiakasztani őket és f11 vagy f12 gombnyomásnak hisznek valami programozási karakter kombót, mert magyar kiosztáson az egyszerre nyomható limitjüket néha elérem, de reprodukálni fixen nem tudom
Meg persze van amelyik eleve olyan hitvány, hogy semmire sem jó (genius i100).. ja meg hát az évek alatt elkopott genius i200 után csak azt a rapoo-t találtam hasonólt magyar kisztással, annak meg írtam, hogy túl agresszív az energiatakaréskossága..
Szal nekem se csattogós lepkére, se nagy dizájnra meg misztikus kapcsolókra nicns szükségem. Csak itthon, magyar kiosztással töredéke a kínálat mint akár szlovák vagy más szomszédnál a kompakt billentyűzetekből. Fájásaim sincsenek a hétköznapi billentyáűzetektől.
Btw, kiosztásilag amúgy a Ducky One 2 TKL PBT jónak tűnik, viszont kivágnának az irodából vele [link]
-
válasz
Synthwave #77 üzenetére
Közel harminc évig elvoltam szimmetrikus egerekkel, nem okozott gondot a balkezességem.
Aztán jött a vertikális egér pár éve, ami ugye kizárja a szimmetrikusságot -- viszont vertikális után már soha többet hagyományosat... (A családban egy de facto eldöntött operációt is feleslegessé tett a vertikális egér.)
Úgyhogy vertikális balkezes kell. Van is, csak szívás vele a gombok felcseréltsége.
MaCS
-
válasz
Synthwave #74 üzenetére
Erre sosem gondoltam, de összegasonlítva a régi hagyományos egeremmel, elhanyagolható a tömegkülönbség.
Bár, gondolom, vannak tudatosan kikönnyített egerek, ami viszont a vertikálisok közé még nem jutott el.
Amúgy rohadt nagy szívás, hogy balkezeseknek nincs ésszerű alternatíva egér-/billentyűzetfronton.
MaCS
-
Predatorr
őstag
válasz
Synthwave #64 üzenetére
Melyik? Jó egérpadot nehéz találni, billből. meg volt drága Asus strix mechám, egy kupac sz.r, azóta meg egy jóés olcsó Volcano 10k körül, éa van.mégegy szuoer csöndes és kényélmes Trust lapos, nyomósom 10 éves, azzal sem kevés játékot.toltam végig. Sosem adnám egy komolyabb processzor árát egy billért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Notebookok, VGA-k, házak, hűtések, monitorok, egerek és padok mellett egy barebone klaviatúra is felbukkan.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest