Aktív témák
-
őstag
válasz Rhino666 #4763 üzenetére
Ráadásul a konektorból felvett teljesítmény (amit mértél) a veszteséggel együtti teljesítmény. Amit a tápra írnak az meg a leadott teljesítmény. Tehát pl. egy 85% hatásfokú 300W-os táp mögött simán mérhetsz még 350W-ot, az még normális.
Kb. 2 éve volt egy duál xeon gépem. Ezzel + monitorral + szünetmentessel sikerült 320W-ot mérnem szintén konektorból.
If it is not broken then don't fix it!
-
őstag
válasz [HUN]Tyson #4625 üzenetére
Hát ezt a dosos progi írójától kérdezd. Képernyőre nem tud listázni nyomtató helyett? (Amiket én láttam azok a képernyőre listázáskor is létrehoznak egy átmeneti fájlt.)
-
őstag
válasz [HUN]Tyson #4540 üzenetére
Gondolom fájlba tud írni a dosos progi. Van egy DOSPrint nevű kis program. Ez winben fut az óra mellett a sarokban és egy megadott állományt kiír tetszőleges wines nyomtatóra. A dosos progit beállítod, hogy fájlba rakja a nyomtatnivalót pl.: c:\tmp\print.txt a DOSPrintet meg beállítod, hogy ezt az állományt figyelje. Ha megjelenik azonnal küldi ki a nyomtatór, ha kész letörli. Ezzel már több dosos könyvelőprogramot is "átraktam" usbs tintasugaras nyomtatóra.
-
őstag
válasz Agyasima #4292 üzenetére
Múltkor a TV ügyvédjében is volt egy csávó aki költözött, aztán fizetni kell neki tovább a netet, de az új lakásában nem tudják biztosítani a szolgáltatást. Erre a szolgáltató ügyvédje a következőt válaszolta: "az ügyfél önmaga döntött a költözésről, nem kötelezte senki és tudatában volt a következményeknek hát akkor viselje a következményeit".
Na mondom f@sza.
-
őstag
Kellene nekem s478-as prescott cerkához lap. Ha nincs rajta vga, akkor az is hozzá.
-
-
őstag
Van egy ilyen cuccom eladó:
Asus P5B-VM DO http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=371
E6320 (1.86G/4M/1066)
2x1G Mushkin DDR2 667 (860-ig ment nálam)
Chieftec mATX ház
NEC sata DVD-RW (egyszer telepítettem vele linuxot, írni még nem írt)
A procin most egy Ninja van, ez venti nélkül viszi.A ram kivételével minden garis az x86-ban még kb. 8 hónapig.
Van hdd is ha kell valakinek:
WD raptor 74G
Seagate 36G 15k-s scsi (+kártya és kábel)Ezek már nem garisak.
Vazze, hogy a p.-be kell linkelni??? 5.-szörre sem sikerült...
-
őstag
Akit érdekelne rendszergazdai állás privizzen rám.
-
-
őstag
Mindenképpen nézd meg a felvételt! És mi az hogy a másikat nem lehet megnézni?
A tértivevényről meg annyit, hogy a mi postásunk jó esetben odaadja a szomszédnak (ha otthon van) rosszabb esetben csak bedobja a postaládába mint a sima levelet. Ajánlottat szintén. (Najó nem mindig, de volt már mindegyikre példa.) Nem tudom, hogy számolnak el vele ilyen esetben. Szerencsére nem volt még ebből problémám.
Egy másik eset: jött egy levélként feladott kicsi dobozom. Lusta volt megírni az értesítőt és visszavitte a postára. 3 hét múlva mikor mentem egy másik küldeményért akkor szóltak, hogy van mégegy csomagom már jó ideje, azt nem viszem el?
Most nyáron meg az volt a szokása, hogy mindenről csak értesítőt hozott elsőre. Egyszer le is bukott mert pont jött haza a párom és mondta neki, hogy ne menjen már el mert rögtön át is veszi. Na akkor pironkodva bevallotta, hogy nem is hozta ki mert nem szoktunk itthon lenni...
Úgyhogy ne lepődj meg ha a tértivevényt esetleg nem ti írtátok alá.If it is not broken then don't fix it!
-
őstag
válasz macilaci78 #2458 üzenetére
Van egy eladó Sata noti vinyóm érdekel? Toshiba 80G-s 5400-es 8M-s
-
őstag
válasz macilaci78 #2369 üzenetére
...aztán húzza meg. utánna meg adjon neki egyest had jöjjön javítani.
-
őstag
válasz (Bundás) #2341 üzenetére
Már nem. 1996-2000-ig dolgoztam a JATE-n az analízis alkalmazásai tanszéken. Ezeket tartottam:
közg.: valszám. gyak
prog.mat.: kalkulus gyak, linalg. gyak
matek tanár szak: analízis gyak, elemi matek gyak.
fizika tanár szak: analízis gyak.
biológia tanár és biológus szak: matek gyak.
levelező másoddipl. közg.: matek előadás
időnként előfordultam írásbeli vizsgán is mint felügyelő és javító, szóbeli vizsgán meg mint ''bizottság''. Aki harmadszorra ment szóbelizni annak már két tanár előtt kellett vizsgázni. Én a szóbeli vizsgáztatást jobban szerettem, aki javítani akart azt általában megkérdeztem szóban is még gyakorlatból is.
rptr pl. hozzám járt gyakorlatra. De úgy emlékszem velem nem gyűlt meg a baja.If it is not broken then don't fix it!
-
őstag
-
őstag
Cserélnék egy 512-es PC133-as Kingston SDRAM-ot 2 db kétoldalas 256-osra.
-
őstag
Vennék 2 db 100-as PCI-os hálókártyát. Lehetőleg egyformát.
-
őstag
válasz regvoltrossz #2076 üzenetére
Esetleg szkenneld be te a feladást igazoló szelvényt! Bedobjuk a győri topikba, had örüjjenek!
-
őstag
Eladó:
Toshiba noti Sata HDD 80G-s 5400rpm-es. Garis az x86-ba kb. még 10 hó.
Ára: 11k.If it is not broken then don't fix it!
-
őstag
Érdekelne AGP-s tv kimenetes nvidia vga. MX400-tól fölfelé
-
őstag
válasz LordVader80 #32 üzenetére
Boba6 beszerzi neked a bluetooth kábelt, ő nem ismer lehetetlent!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest