- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SONY LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
tothzoltan
tag
basszus, most hívott a kedves, hogy sikerült arcra ejteni az iPhone-ját. Üveg megrepedt, látatlanban is cserés lesz. tud valaki egy iPhone-os szakembert vagy szervízt ajánlani Szegeden?
én is meg tudnám csinálni, de sajnos nincs készleten üvegem.
kókányokat száz méterről felismerem, úgyhogy olyat ajánljatok nekem legyetek szivesek aki tényleg vágja hogy mi a pálya és gyorsan dolgozik.
köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
I'm thinking different.
-
tothzoltan
tag
válasz PowerBuldog #46725 üzenetére
miért kellene külföldre küldeni? a hazai képviseletnél lehet intézkedni gariztatással kapcsolatban. szép is lenne ha mindent külföldre kellene küldeni, ledarálná őket a fogyasztóvédelem.
[ Szerkesztve ]
I'm thinking different.
-
tothzoltan
tag
városi legenda. pixmania-tól többször is rendeltem már, mindig megérkezett, időben és pontosan. (volt közte fényképezőgép és winchester is) egyáltalán nem para, szerintem nyugodtan vállald be. különben meg nem nagyon értelek: ha más rendeli neked akkor az mennyivel kockázatmentesebb? szerintem csak bonyolultabb.
ez egy európai cég, nem fognak csak úgy lenyúlni."Amennyire tudom, a pixmaniától bármit csak akkor érdemes rendelni, ha sok felesleges pénzed van."
hülyeség, csak szét kell nézni. van amit mocskos drágán adnak, de van amit sehol máshol nem kapsz meg olyan olcsón mint ott. (pl. ott a másfél terrás WD Elements 12ezer+postáért)I'm thinking different.
-
tothzoltan
tag
haló urak,
nem vágja valaki hol lehet fekete SATA kábelt kapni Szegeden?
(nem harisnyázott, biztonsági kapcsolós)I'm thinking different.
-
tothzoltan
tag
Halo urak, van egy elado [Velociraptorom]. Nemszivesen küldözgetnem postan, a varosbol varom a jelentkezöket. (WD Caviar Black tulajdonosok elönyben).
[ Szerkesztve ]
I'm thinking different.
-
tothzoltan
tag
válasz LordVader80 #41051 üzenetére
holnap benézek hozzájuk. köszi az infót!
I'm thinking different.
-
tothzoltan
tag
válasz LordVader80 #41049 üzenetére
ők árulnak/árultak Mac-et is ha jól vagyok informálva, ugye?
I'm thinking different.
-
tothzoltan
tag
helló urak,
nemrég költöztem Szegedre.
WD Scorpio Blue notebook vinyót keresek jó áron a belvárosban és környékén.
160-as 250-es méretben kellene. reális árakkal és udvarias eladókkal dolgozó PC üzletet tudtok mondani?I'm thinking different.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F/ RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest