Aktív témák
-
tothzoltan
tag
basszus, most hívott a kedves, hogy sikerült arcra ejteni az iPhone-ját. Üveg megrepedt, látatlanban is cserés lesz. tud valaki egy iPhone-os szakembert vagy szervízt ajánlani Szegeden?
én is meg tudnám csinálni, de sajnos nincs készleten üvegem.
kókányokat száz méterről felismerem, úgyhogy olyat ajánljatok nekem legyetek szivesek aki tényleg vágja hogy mi a pálya és gyorsan dolgozik.
köszönöm előre is. -
tothzoltan
tag
válasz
PowerBuldog #46725 üzenetére
miért kellene külföldre küldeni? a hazai képviseletnél lehet intézkedni gariztatással kapcsolatban. szép is lenne ha mindent külföldre kellene küldeni, ledarálná őket a fogyasztóvédelem.
-
tothzoltan
tag
városi legenda. pixmania-tól többször is rendeltem már, mindig megérkezett, időben és pontosan. (volt közte fényképezőgép és winchester is) egyáltalán nem para, szerintem nyugodtan vállald be. különben meg nem nagyon értelek: ha más rendeli neked akkor az mennyivel kockázatmentesebb? szerintem csak bonyolultabb.
ez egy európai cég, nem fognak csak úgy lenyúlni."Amennyire tudom, a pixmaniától bármit csak akkor érdemes rendelni, ha sok felesleges pénzed van."
hülyeség, csak szét kell nézni. van amit mocskos drágán adnak, de van amit sehol máshol nem kapsz meg olyan olcsón mint ott. (pl. ott a másfél terrás WD Elements 12ezer+postáért) -
tothzoltan
tag
haló urak,
nem vágja valaki hol lehet fekete SATA kábelt kapni Szegeden?
(nem harisnyázott, biztonsági kapcsolós) -
tothzoltan
tag
Halo urak, van egy elado [Velociraptorom]. Nemszivesen küldözgetnem postan, a varosbol varom a jelentkezöket. (WD Caviar Black tulajdonosok elönyben).
-
tothzoltan
tag
válasz
LordVader80 #41051 üzenetére
holnap benézek hozzájuk. köszi az infót!
-
tothzoltan
tag
válasz
LordVader80 #41049 üzenetére
ők árulnak/árultak Mac-et is ha jól vagyok informálva, ugye?
-
tothzoltan
tag
helló urak,
nemrég költöztem Szegedre.
WD Scorpio Blue notebook vinyót keresek jó áron a belvárosban és környékén.
160-as 250-es méretben kellene. reális árakkal és udvarias eladókkal dolgozó PC üzletet tudtok mondani?
Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest