Hirdetés
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LG LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LifestyleX77
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #6993 üzenetére
Nyugi TheReMiXeR !
Én csak egy átlagos vásárló vagyok, minél olcsóbban, minél jobbat. Nem kellett csúcstechnika, mert minek? Mp3-ak hallgatására, néhány filmre nem dobálok ki 500ezreket, csak azért, hogy verjem a mellem a haverok előtt (közben meg szakadt Lada-m legyen) - ezen a szinten amúgy sem hallom a különbséget...
Viszont 1500ft-os hangfalat sem vásárlok, mert sz*rt meg nem akarok venni...vagy normálisat, vagy semmilyet - nem pedig a legolcsóbbat - utánna meg megyek reklamálni, hogy milyen sz*rt adtatok...
Inkább kifizetem azt a pár ezres különbséget, de legyen nekem megfelelő, amit szeretnék.
Én inkább azt nem tudom megérteni, ha valaki 1500ft-ért vesz, utánna meg felháborodva tér vissza, hogy miért vannak rajta vezetékek, miért nincs surround hangzás stb.
Amire én szeretném használni, arra ez tökéletes...és ez a lényeg.
Utolsó bejegyzésben meg azt kívántam megjegyezni, hogy van különbség a kettő között - szerintem-és nem is kicsi....
- persze lehet mondani, hogy zúzzuk be ezeket a sz*rokat, de nekem, és sok hozzám hasonló hobbi számítógépezőnek nem kell 3D-s tökéletes hangzás, csak az, hogy azért ne valami rendszerhanszóró szerű hangfal szóljon....
Ennyi az off.
További jó munkát, többet nem irogatok (megkönyebbülhettek, nem offolom szét a topicot....) -
LifestyleX77
csendes tag
válasz
LifestyleX77 #6990 üzenetére
Amit hülyességnek tartok a Logitecnél, ez a merev egykábeles megoldás....
Mi van, ha én egyik fülemre süket vagyok, és csak a jobb oldali magasat akarom hallgatni??? -
LifestyleX77
csendes tag
Háááááát... TheReMiXeR se audioszakember, az látszik...bent voltam a boltban, cseréltem 2500ft körül fizettem a kettő közötti különbözetet. Mondják bent, hogy ez sem lesz sokkal jobb...(ti. ugyanúgy Logitech-jük volt lényegében véve csak, de amit visszavittem, az egy pl. Bass-szabályzó nélküli, műanyag, pihekönnyű akármi, ez meg kb duplaolyan nehéz már eleve...amúgy ez X-240-es...ég és föld a különbség TheReMiXeR ....
Ha van unalmas szabadidőtök - elő lehet venni mindketttőt, éls meg lehet nézni köztük a különbséget....ez tökéletes....
Bekapcsolom, és tényleg érzem, hogy "dübörög" is....nem csak úgy "tüccög"....
Ime egy elégedett vevő.... -
LifestyleX77
csendes tag
válasz
LifestyleX77 #6983 üzenetére
Nah, most megyek, ellógok a munkahelyemről - nehogy megkapjam, hogy zárás előtt packázom velük....
-
LifestyleX77
csendes tag
válasz
LifestyleX77 #6980 üzenetére
Sok boltos most úgy rám reppent.... hessss!!!!
-
LifestyleX77
csendes tag
válasz
LifestyleX77 #6977 üzenetére
Ha jobbat nem találok, asszem marad a 240-es....
az viszont szintén kicsit primitív megoldás ezzel az mp3-tartós, hangerőszabályzós bizbasszal..., értelmes ember nem rakja csak azért kifejezetten jóiskolás módjára mindig odaillesztve a tartóra az mp4, mp3 lejátszót.---spec. én azzal szoktam feküdni, és éjjel arra ébredek, hogy nyom....
-
LifestyleX77
csendes tag
válasz
LifestyleX77 #6976 üzenetére
Előtte nekem "blackcat" volt - szintén 2.1-es ---..na az ütött rendesen....
, el is szállt a végfok benne....
-
LifestyleX77
csendes tag
Semmi hardverileg hibája nincs...
...egy. inkább eladnám, mint visszavinném nekik...szv. ha kell eladom olcsóbban...
jó kis hangrendszer annak, aki csak úgy zenét hallgatni akar, nekem hiányzik a bass- állítás lehetősége,- amúgy dübörög normálisan-csak hát gyárilag, kicsit fapados is nekem... -
LifestyleX77
csendes tag
jóvanna..-- tudom...
Én a "kedves" vásárló vagyok...
Egy. én meg pont az államapparátusban dolgozom, és ez visszafele is működik....
...tégy róla, hogy 100-ból 200 vállalkozó ne kezdje el kijátszani a szabályokat, ha esetleg lazítanánk rajtuk....
Az emberek gondolkodásmódját kellene megváltoztatni...
Nah mindegy... ezt ettől még visszaviszem, és megkérem őket - ahogy már telefonon érdeklődtem is - korrektek voltak - vissza pénzt nem adnak - nem is kérem tőlük, viszont az árát levásárolhatom (ill. esetemben úgy néz ki inkább ráköltök még, csak ha már egyszer veszek valamit, akkor jó legyen..... -
LifestyleX77
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #6964 üzenetére
TheReMiXeR,: ma én is láma leszek, ma vettem nálatok logitech X-210-es hangfalat.... maradjunk annyiban, hogy csalódás...
Nem leszek rest visszaviszem nektek....esetleg tudsz valami értelmesebbet kínálni helyette... persze ráfizetek. A honlapotokat néztem. Az ottani kínálat köszönőviszonyban nincs a fizikailag valóban kínálható termékeitekkel.... -
LifestyleX77
csendes tag
Sziasztok, kicsit off a téma, de a lámaság kijön belőle....és ne hidaljatok le tőle...
Pécsen tanultam, és suli mellett dolgoztam a helyi Tescoban (akkor még csak az egyik volt), pénztárosként.
/A Tesco egy nagy sz*r szemét multi - de ezt szerintem mindennyiótok tudja - szóval ez csak egy kis mellékes info. ;)Állok a pénztárban, veszem az árukat sorba - agyhangúan csipog a vonalkód-leolvasó, amikor egyszercsak megjelenik egy 50-es fószer, felháborodással az arcán, kezében egy 2literes műanyag amolyan Tesco-s palack.
Épp vevőkkel foglalkozom, de ez nem zavarja, hanem szinte szó szerint beüvölt, hogy mit képzelek magamról, hogy adhatok el ilyen sz*rt....
Igazából vittkozni sem tudtam vele, mert hát tényleg egy nagy sz*r ott minden, de azért csak megkérdeztem, mi is a problémája a "kedves" vevőnek...
Nyújtja a palackot, és azt mondja:
"...be tudom nyomni az oldalát....!!!"
hát mondom: "a műanyag palackok már csak ilyenek, ezeknek valóban benyomódik az oldaluk - de legalább lehet velük focizni..."(Amúgy egy nagyon nyugodt pali vagyok, türelmes - többek között tanárnak is tnultam Pécsen) - sőt állítólag a humorom is jó....
Erre: "...de akkor ezek szerint kevés benne a buborék, azért lehet benyomni..."(Nem akartm bedobni a "bubis'" - trükköt, ezért csak elvettem tőle a palackot, és ott helyben egyszerűen felráztam, és az elképedt feje mellett visszaadtam neki:
".....most már akkor nem...."
Huuuu, kitört a röhögés ott a környezetemben, a hapsi meg nekiállt üvöltözni, hogy hívjam a főnököm....""" Lazán beszóltam neki (mármint a főnöknek) telefonon, hogy "valami ügyfél van itt, és szeretné a "bubit" átcsoportosítani az üvegben...."Végül a főnök nagy nehezzen kijött, kicserélte az üveget, miközben jól összeveszett a vásárlóval,én meg ott röhögtem mellettük.....
Akedves vásárló meg végül annyira összeveszett a főnökömmel is, hopgy egyenesen hívjuk le az áruházigazgatót - mert ilyen szemét módon nem lehet bánni a vevőkkel....
az érdekes csak az volt, hogy amikor végül kijött a fő-fő fej, mondta, hogy én voltam az egyetlen korrekt vele.....
Szóval aznap kész voltam teljesen - vagy fél óráig utánna elmentem árut pakolni, mert nem bírtam ki röhögés nélkül....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- OTP Bank topic
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest