Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
eziskamu #9753 üzenetére
Ez mondjuk igaz, de nálam nem olyan régen kipróbáltuk haverokkal, hogy egy sima antennával megosztottuk a netemet és gond nélkül ment az emeleten is, igy nem hiszem, hogy egy rendes routerrel nem menne ez. Amugy meg már olyat is láttam, hogy a noti olyan indokkal jött vissza szervízre, hogy 10 percenként leáll ha netezik rajta.Nah ez engem érdekelne, hogy sikerült ezt összehozni.
-
Jégkokó
veterán
válasz
eziskamu #9750 üzenetére
Már nem először láttam ilyet, de ugyan ezzel az indokkal jött vissza több webkamera is, hogy nem lehet telepíteni. Jah meg volt egy 30 ezres wifi router ami azért jött vissza mert hogy csak 10 méterig viszi el a jelet , amit én kizártnak tartok. Meg egy másik wifi router állítólag eldobta a kapcsolatot bizonyos idő után.
-
Jégkokó
veterán
Többször láttam már javításra visszahozott terméken pl wifi adapteren ráírva, hogy nem ismeri fel a gép.De azt nem értem, ezt hogy a fenébe sikerült összehozni?De azt se igazán értem mikor egy játékot azzal az ürüggyel hoznak vissza hogy nem lehet telepíteni mert ki ír valamit.
-
Jégkokó
veterán
Csak azt nem értem, hogy ki adna egy ilyen selejt p4 irodai gépért 40-50 ezret ami sok esetben még csak nem is bővíthető mert nem fér bele egy normális videókártya vagy mert hely sincsen rá.
-
Jégkokó
veterán
Szerintetek van piaca a szutyok leselejtezett külföldről behozott számítógépek árusításának?
-
Jégkokó
veterán
válasz
parandroid #2491 üzenetére
Létezett olyan, hogy intel pentium 20mhz?
Mert nekem 100mhz meg 166 os volt , igaz azon csak ME-ot futtatam, de kegyetlen lassú volt rajta
-
Jégkokó
veterán
A héten volt szerencsém régi P2 gépeket szétszedni ,amik mind mentek megsemmítisére, de felmerült bennem a kérdés ezeket nem lenne egyszerübb a rászoruló iskoláknak és embereknek adni?Mert azért egy 200-300 mhz es gép annyira nem rossz, elfut rajta a windows 98 meg egy csomó régebbi játék is.
-
Jégkokó
veterán
Én a mult héten 880 Ft ért vettem 2 darab utángyártott patront, és semmi különbséget nem tapasztaltam az eredetivel szemben.Igy meg nem fogok 6 ezret kidobni egy eredetire
-
Jégkokó
veterán
Hamár itt olyan sok számtech boltos van, akkor megkérdezném, hogy a fenébe van az hogy sok helyen bizonyos proci 20 ezer másik helyen meg 40?Mert erre nem igazán tudok rájönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest