Hirdetés
- OLED TV topic
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen notebookot vegyek?
 - SSD kibeszélő
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

stol
addikt
válasz

Mr.Csizmás

üzenetére
						Az 5-ös Avas annyira már nem is szar.

4-es sok ramot evett és jobban fogta a gépet az Aviránál, de most fordult a koca. - 

localhost
Közösségépítő
válasz

Mr.Csizmás

üzenetére
						Óh, van bevált módszer az ilyen kóklerek elkedvetlenítésére, de még mennyire van!
Abba a gépbe beletenni egy eldurrant AKÁRMILYEN tápot meg hibás HDD-t, meg mindent és visszahívni a "mester"-t, hogy a MAGA ÁLTAL HOZOTT táp eldurrant és nézni nagy kerek szemekkel. Tudja füst és szag jött ki a gépből.
Mi, hogy ezt nem ön hozta? Dehogynem! Itt a számla róla.
 És akkor ugye a táp által tönkretett HDD-t is cserélni tetszik? - 

Móci
addikt
válasz

Mr.Csizmás

üzenetére
						Az sem egyszerű. Az ötös avast szerintem nem fogja annyira már a gépet, de ez saját vélemény. A faszikám meg amennyit elkért... őszinte leszek: az ősök megérdemelték, hogy rendesen le lettek húzva pénzel.
Nemrég az egyik ügyfél csokizott be majdnem, mert azt hitte, hogy nem tudja a telefonját rádugni a gépre, mert kivettem belőle a modemet. Elmagyaráztam neki kétszer, hogy az biza arra való, hogy a sima, matávos vezetékes vonalból kinyerjük az internetet, de nem hitte el.
Kb. öt perc után nagy nehezen lenyugodott.Volt olyan, hogy más nyúlt bele az általam telepített rendszerbe, s vírusos is lett a gép. Lementem, elmagyarázták, s eljöttem inkább haza. No meg persze elmondtam nekik, hogy más szarát nem takarítom, úgyhogy csinálnak, amit akarnak. Azóta ők is megjavultak.

- 

eziskamu
addikt
válasz

Mr.Csizmás

üzenetére
						- gép szállítás: 4000
- új táp: 3000
-Avast Antivírus: megfizethetetlen
Minden másra ott a mustárcard![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rakott volna bele inkább egy használt ősi FSP-t, vagy Chifit annyiért (vagy picivel többért
 ).
Ahogy nézem még Codegen se férne ki ennyiből (itt cégnél sok a Codegen, de hál istennek kevés a halálozás). - 

mephi666
nagyúr
válasz

Mr.Csizmás

üzenetére
						ejj, kicsit várnotok kellett volna, mert akkor még utazásra sem volt lóvém pár napig és "kicsit" olcsóbban megúsztátok volna... (mondjuk úgy 13ezerrel)
 az a 3ezres táp meg jobb, ha nem tudom milyen... ha döglik a táp, akkor el kell verni vele a szakembereteket, mint ahogy ludas matyi tette döbrögivel... (csak attól félek, hogy nem nagyon érezné meg, mert a kb 10dekás cuccot lelassítaná a légellenállás is)
az a 4ezres szállítás szintén kabaré... annyival kivinne egy taxi is innen mizsére... (buszjegy oda-vissza kb. 730huf... mármint a teljes árú)anyósjelöltnek én azonnal beloptam magam a szívébe azzal, hogy rendberaktam a gépét, mert akivel csináltatták mindig, az is megkérte rendesen az árát...

Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - Autós topik
 - OLED TV topic
 - PlayStation 5
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Milyen notebookot vegyek?
 - SSD kibeszélő
 - További aktív témák...

- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép

- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

És akkor ugye a táp által tönkretett HDD-t is cserélni tetszik?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)