Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dekuator
tag
Sziasztok.
Most tettem szert egy ds216se típusú nasra. A kérdésem hogy a torrent kb 4-5 megával jön lefele.
A pc-n ugyanez kb 10 mega. Ez normális vajon?
Ha nem akkor mi lehet a megoldás? -
Dekuator
tag
Köszönöm a gyors választ.
lenne egy láma kérdésem: a feltöltési sebességet akkor ezek szerint tudja tartani mert az pc-n kb 2-3 mega.
Még annyi lenne hogy total comannderrel hogy tudok másolni a nasra, és a beépitett torrent kliens megfelelő e vagy keressek másikat és ha igen melyiket ajánlod ?[ Szerkesztve ]
-
Dekuator
tag
Sziasztok.
Lenne két problémám! Az egyik hogy megosztott mappát hogyan tudok törölni,a másik hogy a videó station-ba
a beégetett feliratot nem jeleníti meg. A film mkv kódolású.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Dekuator
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.A dowload stationnal van a probléma.
1, Külföldi torrent oldalra ment vissza a torrent rendesen de a hazaira egyáltalán nem pedig letöltő van bőven.
2, Lejött a a hazairol egy 60 gigás pack és csak várakozik, nem írja hogy kész van. már vagy 2 órája befejezés alatt van.
3,Közbe betettem egy egy másik torrentet de azt a kijelölt mappájából már nem is akarata betölteni,betettem kézzel de az is csak várakozik.
Elöre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Dekuator
tag
Már mindent megnéztem újra is indítottam de még mindig nem tölt vissza a magyar oldalra.
-
Dekuator
tag
Megpróbáltam, leállítottam újraindítottam de nem kezdte el ellenőrizni a torrenteket és ugyanúgy nincs seed
-
Dekuator
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget úgy néz most már működik a seed
-
Dekuator
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy saját gépbe hogy tudom beállani hogy látszódjanak a mappák? Itt arra gondolok hogy tenék filmek videók. Részletesen ha kérhetném mert kezdő vagyok. Köszönöm előre is. -
Dekuator
tag
Sziasztok.
Van egy Snyology nas, arrol ment a feltöltés letöltés.
Mostanában nagyon sokszor volt olyan hogy egyszerűen nem töltötte visszafelé a torrenteket. Olyankor beléptem és újra kelett indítanom minden futó feltöltést.
A torrent letöltés indítása mindig a croom Snyology beépülövel történt.
Azonban most alaphelyzetbe kelett állítanom a cromot más dolgok miatt. Bővítményt újra letöltöttem beálitottam érzékeli a futó torrenteket de az oldalon nem jelenik meg és nem is tudok letölteni.
előre is köszönöm a segítséget. -
Dekuator
tag
Sziasztok.
Erre valaki tud válaszolni 46706-os kérdésre?[ Szerkesztve ]
-
Dekuator
tag
Sziasztok.
Nagyon régi nasomat cserélném le, kb május környékén.
Amire használnám az tévén való filmnézés uhd 4k, biztonsági mentés, munkák során ideiglenes fájlok tárolása és kb 80-100 torrent futtatása.
Amire gondoltam hogy 4 fiókos legyen. A rászánt összeg kb 250000 Ft. Az is fontos lenne hogy legalább tavalyi vagy idei modell legyen.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- KERESEK eredeti SNES PAL konzolt
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest