Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz RockCNC #77249 üzenetére
Egyet értek teljes mértékben. Ez az alap, ha NAS-ra adja valaki a fejét.
Én össze tudtam hozni a neten keresztüli távoli mentést. Szüleimhez leraktam egy DS220j-t és nemrég kötötték be hozzájuk a Telekom optikát és lett a 10/1 ADSL-ből 1000/1000-es 21. század.Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
rjy08
tag
válasz zsamiatt #77254 üzenetére
Nem lenne nagy dolguk. A régi könyvelő program miatt kell majd időnként ránézniük a kollégáknak. Egyébként a Win10-es gép teljesen jól fut VMM-ben.
Természetesen próbáltam a csökkentett módot is. Semmi nem indult el.
Nem találtam meg a lemezeket, szóval le kell töltenem őket, azokkal még próbálkozom valamit.
Azért az Intel AMD különbség miatti hiba nem lenne szép dolog. Hiszen Linux kernelre épül tudtommal a DSM, és a VMM is Qemu-t implementál. -
OTika
aktív tag
Sziasztok!
USB-s külső HDD-re csak a Synology által ajánlottat érdemes használni?
DS720+-hozszeretnék backup-nak, 2db 4GB HDD van a Nas-ban.Köszi
-
Borisz76
veterán
Program sem kell feltétlenül hozzá....
Nálam a NAS-on lévő és az arra dugott USB-s merevlemezen lévő megosztott mappák fel vannak csatolva a Win10-re mint hálózati meghajtó. Innentől kezdve meg Total Commander....
Nem automata nem időzített hanem amikor eszembe jut
De így is van külső biztonsági mentésem.
És ez a lényeg.Mod :
2db 4GB HDD van a Nas-ban
Gondolom 2*4 Tb akart lenni.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
walter70
tag
Sziasztok,
mit kell ahhoz beállítanom,hogy wifin két különböző szobában lévő tévén elérjék a nast?
Viszonylag ritkán használjuk,de most már pár napja ezzel küzdök,a tévéken látszik a nas,
de ha belépek,akkor üresnek mutatja a mappát.
Eddig ez működött simán,talán a dsm frissítésnek lehet hozzá köze?
DS220+[ Szerkesztve ]
-
Protezis
őstag
válasz AiRLAC #77263 üzenetére
6 éve tolja ezt, szerintem hagyd rá
-
Lasersailing
senior tag
válasz Lasersailing #77241 üzenetére
Esetleg erre valaki?
-
Létezik olyan app, amivel biztonságosan meg tudom osztani a videókat úgy, hogy azokat be tudjam ágyazni a html kódba?
Gondolok itt arra, hogy a forráskódból kibogarászva a kódot, ne tudják könnyen letölteni a videókat.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Van egy barátomnak egy DS713+ Synology-ja és kb 1 hete olyan hibát produkál, hogy a LAN led sárgán villog és a letöltés / másolást lekorlátozza 1mb/s-re. Hibát nem ír a naplóba. Ha kikapcsolja és vissza akkor megy kb 1-2 órát és megint jön a hiba. Volt már valakinek ilyen problémája? Mi lehet a baj?
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Download Stationnal kapcsolatban kérdeznélek benneteket.
A már nem fontos torrentjeimet időközönként ki szoktam törölni és ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a DS-ben időrendi sorrendbe teszem a torrenteket (kezdési idő oszlop) és elindulok a frissektől lefelé és törölgetem, mert tudom hogy a régebbiket már rendbe tettem.
A gond ott van, hogy sajnos alkalmanként ki szoktuk kapcsolni a NAS-t mert ott alszik egy vendég és ilyenkor felborul minden, a kezdési de akár a teljesítési idő is a bekapcsolás napjára ugrik.
Nem lehet valahogyan a tényleges időt lássam, hogy mikor jött létre a fájl?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Magnat
veterán
Nem igazán Syno specifikus téma, de hátha tudja valaki: jól látom, h Androidra fizetős a Plex -kliens? Igazából nem is az lep meg hogy fizetős, hanem az, hogy Android TV-re viszont ingyenes ... ebben mi a logika?
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
nagyúr
Sziasztok!
A naplóközpont áttekintés szekciójában a grafikon alatti részen legördülő menüben ki lehet választani eszközöket, amik a naplóbejegyzéseket generálják/generálták.
Ezen eszközök listáját honnan veszi a DSM?
Azért kérdezem, mert nekem olyan régi routerek is szerepelnek a listában, amik már nincsenek is a hálózaton és eléggé zavarnak.
Naplót már töröltem. Távoli naplószerver beállítást töröltem, újra beállítottam az új routerre. Nem tudom, hogy hogyan lehetne kigyomlálni onnan a felesleges adatokat.Köszönöm a segítséget .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest