Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
Teljesen Asus Zenfone 7 Pro beütése van a kameraszigetnek. Már csak egy motor kellene hozzá.
-
hegedus001
aktív tag
válasz Carlos Padre #37 üzenetére
Na igen, én is erre játszok. A 13 Mini-t megjelenése óta nyúzom. Imádom. Soha jobb telefonom nem volt. Viszont mostanság elkezdte, hogy néha nem érzékel a kijelzője. (remélem, hogy csak valami softveres bug, mert amúgy töléletesen működik.)
Bár már nézelődök egy újabb felé, akkor meg már pro-t vennék, a kamerák (bár mondjuk max a macró mód az ami sokszor jól jönne meg egy normális tele) és Lidar miatt. (ipaden csomót használom gyors mérésekre pl)
-
mepet
addikt
Igen, igen, igen! Zsenialis! Koszonjuk Apple! Gyakorlatilag az iphone-ok legnagyobb hibajat kuszoboltek ki, hogy tok nelkul es tokban is billeg az egesz az asztalra teve. Igazi innovacio, ezert szeretjuk az Applet! Imaink meghallgattattak, ertunk dolgozik a vilag masodik legnagyobb vallalata, nem veletlenul vagyunk markahuek, hanem azert, mert megerdemlik!
Mondjuk, ha 1 honappal hamarabb jon a hir, akkor kihagyom a 16 gent, de ezen mar nem erdemes bosszankodni...
-
csizo13
tag
A "legokosabb szakértőknek" számít rengeteget az, hogyan néz ki egy telefon.
-
Wesiz
tag
lemásolták a pixelt csak rondábbra sikerült. ilyen biztos nem lesz
-
Parallaxis
addikt
válasz N.otorious #28 üzenetére
Nem.
Érdekesen alakulna a térlátásod, ha a szemeid egymás alatt lennének
-
chapwees
tag
válasz Carlos Padre #37 üzenetére
Nem fogja, egyik gyártó sem. Messze nem fogy annyi ami megérné a gyártásukat függetlenül attól hogy "mindenki" imádja őket.
https://www.youtube.com/watch?v=iR9zBsKELVs -
Ricardo
titán
Nekem tetszenek a pixelek.
Lassan nem árt a frissítés, hogy ne legyen évről évre ugyanolyan.
Kíváncsi vagyok valóban ilyen lesz e az új széria, és ha nem , akkor maradnak az eddigi megoldásnál, vagy pixelek helyett más gyártótól merítenek ihletet. -
spect80
senior tag
nem hinném hogy az apple vásárlóknál egy ilyen változtatás csökkenő eladásokat produkálna
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Biztosan nem ilyen lesz. A legtobb ember kezebol kifordulna olyan fejnehez lenne.
Gondolkodjunk![ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
iPixel. Mindenesetre már most tetszik. Ja nem. Borzasztó. Ahogy ránézek egy ilyen jellegű Pixelre mindig is kiráz a hideg. Remélem ez nem ilyen lesz, de sanszos, hogy igen.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Griff55
senior tag
Ez rettenetesen ronda
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
joey04
titán
válasz Parallaxis #16 üzenetére
igen pont ez jutott eszembe, hogy emiatt biztos nem lehet ilyen. vagy addigra elkaszálják a vision pro-t.
-
-
roli543
őstag
válasz Carlos Padre #24 üzenetére
12/13 minit? Az ismerettségi körömben van pár. Én is több, mint 3 éve nyüstölök egy 13minit. És remélem még 2 évig legalább jó lesz. Aztán muszáj lesz valami nagy dögre cserélni, mert Apple szarik arra a 10-20 millió felhasználóra, aki 12/13 minit vásárolt…
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
yanna
addikt
válasz Luck Dragon #27 üzenetére
Az lesz az. Ma is tanultam.
-
N.otorious
senior tag
Ha alatta van, akkor is mellette van, nem?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
-
yanna
addikt
válasz Acélfarkas #6 üzenetére
Nekem meg az a sárga, kék gatyás tic-tac figura, amiről fingom nincs ki az mi az.
-
Carlos Padre
veterán
Pont ugyanezt akartam irni. Semmi logika nincs benne a jelenlegi ismereteink szerint.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
aktív tag
Első látásra nem tetszik... talán nem valósul meg, amit ez a korai pletyi mond, legalábbis nem bánnám...
-
hapakj
őstag
válasz Synthwave #19 üzenetére
hja, meglepően sok ember kezébe látni iPhone Pro Max-ot S már hallottam, hogy azért az kellett neki mert az a nagyobb Mintha a Plus nem is létezne
Amúgy én se szeretem, hogy egyre több mindent tolnak át telefonra. Én közel 2 éves modellként vettem olcsóbban egy iPhone 12-t (nem mintha a 13 meg a 14 bármivel jobb lenne). S használom kb amíg el nem kopik
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Acélfarkas #6 üzenetére
Szerintem egy bizonyos életkor felett ez adott. Szerintem amúgy ronda.
B.Cs.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Már a 13 mini is nagyobb, mint az első SE.
Világos. Azért ilyen kezelhetetlen böszmék a modern telók, mert mindenki ilyen zsebvackokon éli a virtuális életét. Hogy miképp nem örülnek meg attól, hogy egy papírzsebkendőnyi képernyőre gúvadva kell tunkolniuk, azt már nem tudom.
De rühellem ezeket a sz@rokat.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
hapakj
őstag
hát első körbe lehet a pont háló projektort meg a infra kamerát a faceidhoz lehetne betenni kijelző alá valszeg. Ott lehet nem számít annyira a minőség De applet ismerve ez nem is fogják meglépni, mert ahogy mondod túl androidos lenne. A dynamic island meg a sziget ha "gagyi" is a védjegyük. Sokan le is másolták
Szóval szerintem csak teljesen kijelző alá épített szenzorokkal mennének, s gondolom a szelfi kamera minősége mint nem üti meg a mércét, s nem lépik meg, ahogy a hajlítható kijelzőt sem.
-
Parallaxis
addikt
Hát ez biztosan nem fog így kinézni.
A Pro készülékek egyik erőssége a videózás és azt fektetett készülékkel lehet normálisan megtenni. A másik, hogy a Vision Pro miatti térhatású felvételek miatt az optikák egymás mellett kell, hogy legyenek, nem egymás alatt (ezért lett új elrendezésű kamerasziget az iPhone 16-nál is).
Szóval ez a konfiguráció totál öngól lenne.[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
mármint a szenzor szigetre gondolsz? Egy kamera pötty az jobb lenne?
Amúgy az a vicces, hogy ugye a többi gyártó úgy oldotta meg, hogy elhagyta a szenzorokat a telefonról Pl irisz scannert.
Próbálgattam S8-on arc alapú, irisz scanneres és hibrid feloldást. Hát ugye az arc alapú az gyér fényviszonyok között azonnal meghal, míg az Irisz scanner kitudta segíteni ilyen helyzetben
-
hdavid1
tag
Hát ez elég fura így.
De inkább az érdekel, meddig marad a dynamic island, gondolom még vagy 5 évig sajnos.
-
johnny500
tag
Részvétem az Iphonosoknak, ez guszta
-
BoB
veterán
Pixel másolás.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Fecó 11
tag
-
Hát ez nagyon csúf. Persze ha ilyen lesz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Inkább az 5. generáció készülékházát hoznák vissza, ha már Ályfón. Azt még meg lehet fogni kényelmesen egy kézben.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Acélfarkas
senior tag
Arrol a kameraszigetről Mikrobi ugrott be nekem.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Annyira drasztikusan ugyanolyan foghatatlan tepsi, mint a többi.
-
ROBOTER
addikt
Milyen jó, hogy a keretről készült képen egy lekerekített téglalap a sziget, a Macrumors képén meg egy félkörrel lezárt terület van...
-
Lajmund
őstag
Jó lesz ez ha majd pár generácio után függöleges lesz mint a rendes telefonokon!?
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
.Szaki.
addikt
Legalább nem fog billegni.
-
paatrick
őstag
Szóval az iPhoneból csinálnak egy Pixelt?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯