Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- SoundBlaster X-Fi
Aktív témák
-
Tys
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csatlakozom a 757MB tulajdonos megjegyzéséhez!
A fenti típusú itthoni monitorommal (megboldogult LG 57i utódja, R.I.P.) én is megjártam a feljebb leírt köröket. Az első példányom nekem is moire-tól szenvedett (hullámverés 800×600, 100 Hz-en), és én sem tudtam a menüből megfelelően korrigálni. Az ajánlott 1024×768 nézhetetlenül homályos volt helyenként (fókuszállítás sem segített). Ráadásul 2-3 alkalommal bekapcsolás után zöldes árnyalatban mutatta meg magát...
Körtánc: Samsung Magyarország felé reklamációs levél -> Vigyem vissza kereskedőhöz -> Kereskedő felküldi a kijelölt bp-i szervízbe -> Megállapítják: tényleg igazam van, cserére jogosult -> kb. 3 hét múlva kapom komplett új monitort.
Na, ezen is van default moire, de szerencsére korrigálható. Zöld szín nincs, bár 800×600-on (hogyismondjam) a kép eléggé ''raszteres'', a (régi) munkahelyi 17''-os DTK-hoz nem bír felnőni - pedig az is már 4 éves monitor!
Szóval játékra azért használható, de nem nagy élvezet vele itthon olvasgatni vagy dolgozni. A teszteket olvasgatva döntöttem e mellett, de már úgy érzem, hogy át lettem b@szva - bár mondták nekem, hogy nem lesz jó vége a Samsung választásnak...
Szerencsére a gépidőm nagy részét már egy EIZO FlexScan L557 mellett töltöm.
És ez jó :)))
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Akvarisztika
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest