Hirdetés
Aktív témák
-
Tys
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Csatlakozom a 757MB tulajdonos megjegyzéséhez!
A fenti típusú itthoni monitorommal (megboldogult LG 57i utódja, R.I.P.) én is megjártam a feljebb leírt köröket. Az első példányom nekem is moire-tól szenvedett (hullámverés 800×600, 100 Hz-en), és én sem tudtam a menüből megfelelően korrigálni. Az ajánlott 1024×768 nézhetetlenül homályos volt helyenként (fókuszállítás sem segített). Ráadásul 2-3 alkalommal bekapcsolás után zöldes árnyalatban mutatta meg magát...
Körtánc: Samsung Magyarország felé reklamációs levél -> Vigyem vissza kereskedőhöz -> Kereskedő felküldi a kijelölt bp-i szervízbe -> Megállapítják: tényleg igazam van, cserére jogosult -> kb. 3 hét múlva kapom komplett új monitort.
Na, ezen is van default moire, de szerencsére korrigálható. Zöld szín nincs, bár 800×600-on (hogyismondjam) a kép eléggé ''raszteres'', a (régi) munkahelyi 17''-os DTK-hoz nem bír felnőni - pedig az is már 4 éves monitor!
Szóval játékra azért használható, de nem nagy élvezet vele itthon olvasgatni vagy dolgozni. A teszteket olvasgatva döntöttem e mellett, de már úgy érzem, hogy át lettem b@szva - bár mondták nekem, hogy nem lesz jó vége a Samsung választásnak...
Szerencsére a gépidőm nagy részét már egy EIZO FlexScan L557 mellett töltöm.
És ez jó :)))
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- No Rest for the Wicked
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs