Hirdetés

Aktív témák

• Tys

csendes tag

válasz Alvin_ti4200 #18 üzenetére

Csatlakozom a 757MB tulajdonos megjegyzéséhez!
    A fenti típusú itthoni monitorommal (megboldogult LG 57i utódja, R.I.P.) én is megjártam a feljebb leírt köröket. Az első példányom nekem is moire-tól szenvedett (hullámverés 800×600, 100 Hz-en), és én sem tudtam a menüből megfelelően korrigálni. Az ajánlott 1024×768 nézhetetlenül homályos volt helyenként (fókuszállítás sem segített). Ráadásul 2-3 alkalommal bekapcsolás után zöldes árnyalatban mutatta meg magát...
    Körtánc: Samsung Magyarország felé reklamációs levél -> Vigyem vissza kereskedőhöz -> Kereskedő felküldi a kijelölt bp-i szervízbe -> Megállapítják: tényleg igazam van, cserére jogosult -> kb. 3 hét múlva kapom komplett új monitort.
    Na, ezen is van default moire, de szerencsére korrigálható. Zöld szín nincs, bár 800×600-on (hogyismondjam) a kép eléggé ''raszteres'', a (régi) munkahelyi 17''-os DTK-hoz nem bír felnőni - pedig az is már 4 éves monitor!
    Szóval játékra azért használható, de nem nagy élvezet vele itthon olvasgatni vagy dolgozni. A teszteket olvasgatva döntöttem e mellett, de már úgy érzem, hogy át lettem b@szva - bár mondták nekem, hogy nem lesz jó vége a Samsung választásnak...
    Szerencsére a gépidőm nagy részét már egy EIZO FlexScan L557 mellett töltöm.
    És ez jó :)))

Aktív témák