Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
Aktív témák
-
amargo
addikt
Hülyeséget nem akarok írni inkább csak javaslom az átnézését. ASEben az adatbázis méretét, akár a server dinamikusan tudta növelni (nem rekord számtól függ, hanem adat mennyiségtől, tehát konkrétan a DB fájl mérete mekkora), de mi kézzel fűztünk hozzá (tesztben) ha kevésnek bizonyosult. ASA-ban ez másképpen van (szitén csak emlék meg kellene kérdeznem, de jobb ha te jársz utána) Amennyire észrevettem, ott létrehoztunk egy adott méretet majd azt nem változtattuk, nem tudom menynire lehet nem lehet.. nem emlékszem, de szegmentálást másképpen végzi az tuti! Viszont ez viszonylag kisméretű DB, ezzel gondod nem lesz érzésem szerint.
Fejlesztéssel kapcsolatban, C++ ban csináltuk, de szerintem egyik sem erre a legmegfelelőbb, CSharp.. én ma már lehet evvel kezdeném, vagy valami .NET-es nyelvel. Viszont kérdés az adottságok, mennyire kezdted el Delphiben.. stb. Ha sok az adat elem, amit meg kell jelenítened, javaslom a virtual listview-t.
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest