Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
mert jól néz ki.......itt már rég nem a funkciónalitásról van szó, sztem manapság az emberek azért vesznek ilyen dolgokat, mert jól néz ki...sok ember napszemüveget sem azért vesz, mert a szemébe süt a nap, hanem mertvagány, én is vehetnék 10 forintos órát a paicon, ami minden hónapban elromlik, de nem, mert nekem fontos ahogy jól nézzen ki..és nem fontos a krono, de nélküle a számlap meg oylan üres és egyszerű....persze egyes óráknál láttam, hogy bár nincs benne semmilyen krono funkció, azért a számlapon ők is megpróbáétak trükközni, felfestettek egy csomo szimbólimot meg vonalat, hogy kicsivel profibbnak nézzen ki.
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Besder 5MP WiFi/LAN ONVIF HIBÁS!!
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest