Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz T. Almeida #3833 üzenetére
Jó, de nekem megér ennyit. Eddig is így volt, ezután is így lesz.
-
SzalaiG
addikt
válasz T. Almeida #3830 üzenetére
Nem 10.000-enként?
-
bobsys
veterán
válasz T. Almeida #3155 üzenetére
Mert az alkatrészeket japánból vagy honnan (szóval Távol-kelet) kell importálni. Ez eléggé megdrágítja az alkatrészárakat. Azt nem tudom mennyire csereszabatos a swift alkatrészekkel, de ennek szerintem kicsi a valószínűsége.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bod101
aktív tag
válasz T. Almeida #3142 üzenetére
Én is igy vagyok vele hajrá Suzuki
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
as_Rock
őstag
válasz T. Almeida #3140 üzenetére
A sima SX4 szép, ez meg olyan kis ''átrajzolt'' thalia-feeling.
Persze fehérben a szép kocsik se az igaziak, és ez csak egyetlen kép, élőben ha meglátom lehet nekem is tetszeni fog"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
parandroid
félisten
válasz T. Almeida #3119 üzenetére
Ezt értsd úgy. hogy a koléga nem vesz új, garanciális autót. Ellenkező esetben nem kockáztatná a kötelező szervíz kihagyását.
Mindenesetre Karib kolléga után én is szeretném megkérni, hogy álljon le a flémmel, mert eddig semmiféle racionális érvet nem tudott felhozni, csak a személyes véleményét közölte, helyenként nehezen minősíthető stílusban.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
divot
veterán
válasz T. Almeida #3119 üzenetére
Hagyd.
-
bod101
aktív tag
válasz T. Almeida #3107 üzenetére
Az 1000-es szerviz ingyenes nekem a szalonban mondták, hogy ez amolyan marketing fogás. Ja és kb. 15 perc. Ha valakire valamit rá akarnak sózni ne fogadja el. Sajnos úgy alakult, hogy 2x is átestem az első 1000 km-es vizsgálaton és egyiken se fizettem.
Nekem a 30.000-es ha jól emlékszem 22k HUF volt Ignis.
[Szerkesztve]1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
divot
veterán
válasz T. Almeida #3110 üzenetére
Nyugodtan oktasd ki.
Fiatal barátunknak kicsit nagy a mellénykéje, dobálózik a mercédeszekkel, aztán meg kiderül, hogy még egy kötelező szervízelést sem látott.
Talán majd visszább vesz. -
Sipi16
őstag
válasz T. Almeida #3108 üzenetére
hawernak fizetni kellett az ezres szervízért....
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz T. Almeida #3078 üzenetére
az összes magasépítésű kocsiba benne vagy hogy könnyebben borul pl [link]
lehet hogy a merciba halok meg nem kizárt....
Csak a suzukival az a ''gond'' nem igazán erős kaszni és gyors motorok tudom vezettem én is swiftet nagyon megy... 180al mentünk balcsira... nekem a csillag fele húz a szívem nem tehetek ról ezt nevelték belém a szüleim vagyis apám hogy inkább örgebb de VAS....
köszönöm hogy hozzászólásaimmal gyarapíthattam a fórumot, köszönöm a lesznobozó hozzászólásokat a többit privátba kérem....Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
SzalaiG
addikt
válasz T. Almeida #2950 üzenetére
Köszönöm.
''elnyűhetetlen verdák.''
Ez volt a cél. Olcsó, megbízható és tartós kocsi. Csak közlekedési eszköznek. Semmi extra meg felvágás meg ilyenek. Csak eszköz nem presztizs.
[Szerkesztve] -
Vukocska
tag
válasz T. Almeida #2633 üzenetére
Akkor én leszek a második
[link] -
qestion
aktív tag
Most mondta a Fábry, hogy leégett a Zaporozsec motorja.
Ez a Suzuki mindig kímélve volt...
Gáz...., sajna a pontos részleteket nem ismerem, de nagyon gyanús...
Mit jelent a Pözsóknál a motorhibás? Mennyi a javítás? Mit javítanak ilyenkor?
Sufni szervízes (60ezres már ott volt) el tudja rontani, hogy csak 2 évre rá jön elő a hiba?
Mert miután utoljára vmikor el lett hozva sem stimmelt valami, 90 felett olyan szinten ugrált a kormány, hogy....nagyon észnél kellett lenni, de a tulaj nem ment vissza rögtön, hogy valami nem stimm.
A szervizes vmi haver lenne, de nem a legközelibb .....
[Szerkesztve]a pálya
-
SzalaiG
addikt
A franciák nem tudnak autót gyártani csak kényelmes kocsikat...
-
qestion
aktív tag
válasz T. Almeida #2629 üzenetére
Nem!, a motort mondják,
lerobbant az M1-esen 2 hete.
Most 'szervíz'ben van, de az a szervíz lehet , hogy átver?!
Nagyon különös a dolog...a pálya
-
SzalaiG
addikt
válasz T. Almeida #2625 üzenetére
Akkor miért veszik annyira?
-
SzalaiG
addikt
válasz T. Almeida #2620 üzenetére
Nekem is nagyon teccik. Az őszre, ha összejön a zs veszek is egyet.
-
Koban
tag
válasz T. Almeida #2314 üzenetére
itt szúrnád el!pofátlannak kell lenni.igaz h a kereskedők ismerik a fent emmlített taktikát de ugyse fog elengedni.presztizs kérdés nekik
-
divot
veterán
válasz T. Almeida #2314 üzenetére
Azért a kereskedők mindig dörzsöltebbek, de ha látják rajtad, hogy komoly vevő vagy, és tényleg nézelődtél mindenfelé, akkor azért megpróbálnak megtartani.
-
oceanearth
őstag
válasz T. Almeida #2273 üzenetére
tényleg lábfüggő. az ilyen Suzukisok jönnek ki elém 5ösbe 60l előzni az 51esen lacháza előtt és csodálkoznak, ha már úgy előzök, hogy rákúrom a refelktrot és nyomom a dudát. egyszerűen az 51es teli van ilyen nagyon spórolós autósokkal, akik be akrják bizonyítani, hogy keveset eszik az autó és 60-70el 5-be kijönnek előzni. egyébként részben iagazd van, hogy lábfüggő a dolog, de azt a 4 litert nem tudom milyen láb hozza ki. mint tudjuk egy benzines autót azért illik elpörgetni 3000-ig és ott váltani
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
válasz T. Almeida #2264 üzenetére
tesómnak van suzuki swiftje, pontosan tudom mennyit fogyaszt, és nem 5,5öt. és azt sem hiszem el, hogy 5,5-öt fogyaszt az Ignis. ennyi, a téma lezárva itt és most.
-
SzalaiG
addikt
válasz T. Almeida #2264 üzenetére
Nem.
Én is Suzukit szeretnék. A tavasszal egy Swift II-t.
De ha a gyári adat az 5,5 akkor ne mondja senki, h 4,7-5,3.
A Szieszta és a Corsa sokkal gyengébb a Swiftnél. -
oceanearth
őstag
válasz T. Almeida #2143 üzenetére
nem azért adtuk el, még most is hűen sztolgálja azt aki megvette, igaz, hogy 1.2es és csak 44 lóerős, de annak a motornak soha semmi baj nem volt pedig ment már légszűrő nélkül is vagy 150km-t, de meg sem érezte
-
oceanearth
őstag
válasz T. Almeida #2131 üzenetére
láttál te már BMW-t Suzukival ütközni? azt azért megnézném, hogy amikor ütközöl egy BMW-vel egy Swifttel a BMW-be meghalsz a Suzukiból meg épen kiszállsz. ez egy butaság te is elismerhetnéd. már csak a fizika miatt.
''Gondolom nem totál telibe kapta el a két autó egymás, különben a bmw-ből se maradt volna sok, nemhogy a sofőrből...''
nem láttál tew még luxus, bálna autót törni, én már láttam egy SEL mercit és bizony ki lehet belőle karcolás nélkül szállni csakúgy mint egy 7es BMW-ből
nem a suzukit akarom fikázni, csak egy 7es BMW az 7e BMW ne találjuk már ki, hogy a suzuki biztonságosabb ez egy butaság -
sasa311
veterán
válasz T. Almeida #2131 üzenetére
Tán azért ilyen az árkülönbség, mert nem egy kategória Ezért nincs is értelme sok öszehasonlítani, mert az elég ciki lenne a fritzeknek, ha egy 2-3 kategóriával alacsonyabb autó bármiben jobb lenne....
Sajnos ilyen hírt még nem hoztak haza, hogy a nagyautó porrá tört a kiskocsiból meg kiszálltak és leporolták magukat... Szomorú, de ez van, a forgalom veszélyes üzemEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
st.hubertus
tag
válasz T. Almeida #2133 üzenetére
Igen, ha egy Logan, vagy Matiz, stb mellé állítjuk, akkor azokat bőven. De ha nem a Swiftet nézzük, hanem pl az új Grand Vitara-t, akkor már ugye nem az alsó kategória népautójáról kell beszélnünk, hanem valami egész másról. (Igaz, az nem is nálunk készül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest