Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz Gyöször #56479 üzenetére

    Ez nem az ország hibája, az embereké, akik lakják és tapsikolnak az ilyen megoldásoknak hogy "milyen elmés", "mily' leleményes", "de jó, olcsón megoldjuk amit a nagy autógyárak nem tudnak", stb.
    Ne haragudj de ez a saját szerszámunk nyalogatása és még büszkék is vagyunk rá. Ez nettó igénytelenség, nem a márkaszervizé, hanem a vevőé aki így is megveszi. Tájékozatlanságból és tudatlanságból beleszalad, utána meg jön sírni hogy segítsünk neki. Sajnálom szegényt, mert az ember nem ezt várja a pénzéért, de értsétek már meg végre, nálad a lóvé, neked kell résen lenni hogy ne verjenek át, neki mindegy, ott áll az ajtóban még 5 madár koppasztásra várva...
    Vágtál már csirkét, nem? Amint előkerül a lavor mindegyik menekül és fut el messzire, mi meg szépen rendezett sorokban állunk a szalon előtt maszkban mert kovidka van, csak nekünk nem a tollunkat tépkedik le, hanem a pénzünket veszik el... Nem mindegy neki kinek a pénze? Ha ez nem fizet majd fizet a következő. Próbálj már meg használtautóra alkudozni mostanság... Már két éve ez megy minden szalonban, kevesebb az autó mint amennyi a vevő, Marshall keresztnek is hívják ezt a gazdászok, leánykori nevén kereslet-kínálat görbe. A nepperek elfuserálták a renomájukat, senki sem bízik már meg bennük, inkább vesznek újat a szalonból akár hitelre is, csak ne a vödör csavart melegítse rájuk a nepper autó áron. Arról nem is beszélve hogy a ma 10 éves autókban is már olyan technika van, ami ha letérdel, akkor nagyon mélyen kell a zsebbe nyúlni. Prince motor csak hogy egy példát említsek, vagy N47-N57, PDTDI, TFFSI, dCi, CDTI, stb. ezek mind olyan motorok hogyha egy kis bizbasz elreped benne, mire észreveszed már kuka a motor és ha ehhez társul pár kopó alkatrész csere, esetleg bár rozsdapötty, akkor hip-hop az autó vételi ára a javítás.

    [ Szerkesztve ]

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák