- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alusky
senior tag
válasz
LurkerSheik #13 üzenetére
Rendben mézes chilis rántott csirkemellem. Remélem apu nem vert sokat gyerekkorodban, hogy ilyen lettél.
-
Édike, kérjük olvasd el a cikket komment előtt!
16 év a reg alsóhatára, ott ez skill feltételezhető, ha nem ott is csak pipázgattál,
nem kell itt izzadni, magyarázkodni és ujjal mutogatni mint napközben az oviban.
Amennyiben nem tetszik tudni még olvasni
kérd meg a barátod és a síkósítód is megmarad ha izgalmas.ui: 16 év felett nem magyarázkodsz a kommentemre, tudomásul veszed és itt vége az offnak.
-
-
Alusky
senior tag
Nem hivatkozom semmire, leírom mi történt. Egyrészt a cikk írásának hiányossága, mert abba a 3 sorba belefért volna a dátum is ami ellensúlyozza azt a hatást, hogy jelenlegi formájában ez friss ügynek érződik, másrészt meg manapság ilyenek az emberek és ezen semmi meglepő épp ezért is kell erre figyelni. Cím + 3 sort olvassa ami a lényeg és kommentel, még maga a közvetlen komment opció is erre hajaz rá ami megengedi, hogy cikkolvasás nélkül egyből írhass. Ez egy IT fórumon meglepő lenne? És még én vagyok elavult elvileg.
ITcafé meg kifejezetten erre épült rá, hogy ne is akard elolvasni, mert minek, ha tartalom kell ott a PH meg MA, ide csak kommentet pörgetni meg stresszt levezetni járnak emberek, ez lett az amerikai fórumokból átvett dumpster fire szekció.
Megkereshetem (de nem fogom) Parci ideillő kommentjét is, mert nem én vagyok az első akivel pont ugyanez megtörtént. Érdekes módon senkit nem zavart és mindenki más fel tudta fogni miért érthettem félre, egy tagon kívül akinek az nem tetszik, hogy ugyanazt az avatart használom, mint ő és
csiklóbólcsuklóból rögtön betámad vele és még neki áll feljebb. Vitázhatunk rajta ki a nagyobb gyerek, én elég nagy gyerek tudok lenni ha kell, de most inkább hallgatok zenét.
[link] -
-
Alusky
senior tag
válasz
LurkerSheik #8 üzenetére
A cikkek a főoldalon 3 sorban összetömörítve is elolvashatóak és onnan egyből kommentelhetőek, ott pedig semmi nem említette az időtartamát ennek hány évtizede történt, de biztosan tudod hiszen olvasni is tudsz.
Síkosítót nem kell hoznod, van nálam. -
-
Alusky
senior tag
válasz
LurkerSheik #6 üzenetére
Te valami Google szolgáltatás lehetsz, hogy meg tudod mondani mire válaszoltak.
-
Még jó hogy a cikk és az EB szerint 2004-2017 közt éltek ezzel.
Erre te jössz a ‘18-24 közti árazással, hogy mennyi a kartell belőle.
A mai gyerekek szövegértése sírva nevetős!!on:
volt ilyen magyarországon is a papírgyártóknál… Zewa SCA, vajda papír stbannak nem is tudom mi lett a büntije.meg persze ami nem derül ki…
szerk:ja visszavonulot fujt a GVH…semmi kulonos csak Magyarorszag.
Eubizottság részéről az iràny jó, hogy üldözik ezt is visszamenőleg, elrettentő hatása lehet.
Magyarorszagon vizsgalodva biztos sertene a szuveneritasunkat! -
jerry311
nagyúr
válasz
GoldhandRent #3 üzenetére
De ebbol menniy a penz romlasa es mennyi a cegek kapzsisaga?
Csak azert kerdem, mert a "nagy valsag" meg koronavirus, meg draga beszallitokra hivatkozva minden ceg arat emel. Aztan meg a legtobbje orommel jelenti be a rekord profitot, akkorat ami meg sosem volt elotte. Ezzel gyakorlatilag elismerve, hogy a szuksegesnel joval magasabbra emelte az arakat. -
-
GoldhandRent
őstag
Infláció Magyarországon 2024 | Bankmonitor
29 ezernek felelne meg, ami majdnem 32 de mégsem.
ez csak a forint inflációja -
clon
senior tag
A kartell az: mindegy milyen márkát veszel mert ugyanolyan árfekvésben kapod az ugyanazon technológiájú terméket. Megegyeztek "válságban" nem emel egyik gyártó sem és mikor lett lehetőség (infláció, alapanyag áremelés, emelt szállítási költség, stb.) akkor mindenki ugyanannyit emel.
Ez a lényege a dolognak van egy bevezetett technológia minek fejlesszenek HA úgyis megveszik mert nincsen más alternatíva . -
Alusky
senior tag
18 rugó volt egy 55Ah Banner akku 2018-ban, most 32. Nem tudom, hogy ebből mennyi a kartell és mennyi az infláció.
Viszont sokallom tekintve, hogy rémegyszerű ólomrács meg kénsav az egész, semmi űrtechnológia nincs benne és pont ilyenek voltak 50 éve is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jövő héten lesznek a meghallgatások, de az EU szerint az autóipari indítóakkumulátorok gyártói kartelleztek, ezért kerülnek többe ezek az alkatrészek.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj SSD-k!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest