- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
A swiftek is jól tartják az árukat, legalábbis a 2010 utáni gyártásúak. Hiába, olcsón fenntartható keveset fogyasztó járgányok ezek, és viszonylag sok extrát is kaptak már.
-
realist
őstag
válasz Tom1939 #40046 üzenetére
Nekem 2 helyen is az mondták, hogy 48voltos hibrid lesz. Azaz se zöld rendszám, se motor nélküli mozgás. Gyak a fekezésnél nyert energiából "könyít" a motoron kigyorsításiknál. Tehát némileg csökkent a fogyasztáson.
Nem hiszem, hogy pl ezzel akár egy részecskeszürő bevezetést meglehet úszni. -
SirKero
őstag
Nem volt szándékomban eladni nekem sem de egy ilyen lehetőséget vétek lett volna nem kihasználni
(#40057) Tom1939 Részeske szűrő úgy tudom csak az 1.0 motoroknál van az 1,4-nél nincs
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
őstag
válasz SirKero #40058 üzenetére
Igen a turbósok esetén. A szívó 1,2-esben és 1,0-ban tudtommal nincs. Bár 1.0 már inkább zárójel mert a celeriónak itthon annyi.
És ha minden igaz a turbó és a direkt befecskendezés miatt szükséges a szűrés. De jó kérdés hogy szívóban van e valakinél részecskeszűrő, de nem tudok ilyet (mondjuk a szívó a hibrideken kívül erősen kihalóban van, és ugye azt sem lehet tudni hogy az új suzuki hibrid egy az egyben toyota lesz, vagy a benzimotor része suzuki, és ha igen akkor milyen).
-
HKorn
veterán
válasz SirKero #40058 üzenetére
Igen, csábító, de nem tudom mit vennék helyette az a gond. Ha mondjuk adnának érte 4.2-4.3-at, akkor is több, mint fél misi lenne az 1.4T Vitara, arról nem beszélve, hogy se a krómozott maszk, se az alufelni nem tetszik. S-Cross meg ugye sose tetszett, pedig az lenne az igazi bestbuy GL+-ban.
Run&Ride
-
SirKero
őstag
Elsőre én is idegenkedtem az S-Cross hűtő maszkjától de minél többször megnéztem annál jobban kezdtem kibékülni vele és most már ott tartok,hogy tetszik is
Ami pedig végleg eldöntötte ,hogy cserélek az a Vitara jelenlegi használt ára + az S-Cross GL+ felszereltsége.
Konkrétan amit megrendeltem GL+ metál fénnyel + téli gumi garnitúra + levehető vonóhorog + átírás regisztráció cakk-pakk 5 170 000 HUF.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
realist
őstag
2 kérdésem lenne, egyik sem egyszerű
Tudtok ajánlani budapesti szervizt?
Másik városban veszem az autót oda nem járnék, de gyorsan el fog jönni az ezer km -es átvizsgálás (vagy bármi egyéb miatt, ha gond lenne), szóval találnom kellene valamit.Az elvárásom kb. ennyi:
- időszakos szerviz esetén leehetőségem legyen az autó mellett állni -> ha flakonos olajat kérek akkor ne próbálkozzanak be hordóssal...
- garanciális javítás esetén ne problémázzanak és hívjanak vissza X alkalommal, hogy kb. hátha magától megoldódik. Szóval, ha valamit cserélni kell, akkor cseréljék...
- esetleges törés kár esetén, tudják intézni a biztosítási ügyintézést és a javítástMásik téma a casco biztosítás.
Szerintetek megéri a márka casco (suzuki+ = allianz)?
Pár tízezerrel drágább esetemben mint pl. egy union és nem tudom megéri-e. -
blokad
senior tag
-
blakey
titán
válasz realist #40067 üzenetére
Szerintetek megéri a márka casco (suzuki+ = allianz)? - ki kell számolni a többi biztosítóval is, amikor én vettem az autót akkor nem volt érdemes megkötni a suzukisat, mert nem volt jobb, sőt. Egyébként igen, Allianz ha nem tévedek.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
-
dReFiX
senior tag
válasz blokad #40068 üzenetére
Alap önrészt felezik, százalékos kárt nem.
QSO
Az Allianz Casco biztosítás általános szerződési feltételeitől eltérően, ha a biztosított személygépkocsi a
káresemény időpontjában a biztosítónál A00 vagy bonus osztályban nyilvántartott, hatályos kötelező gépjárműfelelősségbiztosítással
rendelkezik, és a káresemény időpontjában a gépjármű az első forgalomba helyezésétől
számítva 4 évnél nem idősebb, továbbá ha a jelen biztosítás alapján térítendő sérülés helyreállítását a biztosított
személygépkocsi márkája szerinti márkaszerviz hálózatában végzik, az Allianz Hungária Zrt. szolgáltatás nyújtásakor a
biztosítási szerződésben forintban meghatározott minimális alap önrészesedést 50 százalékkal csökkenti[/I][ Szerkesztve ]
-
Zabagep
csendes tag
Sziasztok! 2002-es Suzuki Swifthez keresnék könyöklőt/kartámaszt. Rengeteg oldalt át böngésztem már érte mind hiába. Tudtok valami boltot/webáruházat ahol lehet ilyet kapni? Válaszotokat köszi előre is!
-
Bestspiler7
tag
esetleg van valakinek sötét kék (indigókék) s-crossa? mennyire látszik a por rajta?
-
BigBlackDog
veterán
válasz Bestspiler7 #40073 üzenetére
Kérdezd Kornélt!
-
PeterPH
senior tag
Majdhogynem napi szinten látok ilyet. Amikor tiszta, akkor gyönyörű a színe, de a legkisebb kosztól is olyan lehangoló színe lesz, mint egy 20 éves swiftnek. Első helyen volt nálam is amíg nem láttam, azután inkább kolbászzsír lett.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Ha már a por a téma. Lángvörös gyöngymetál milyen port illetően? Más színt nem tudtam rendelni.[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz gyenesmartin #40076 üzenetére
Ezért vettem Én is a fehéret. Kosztemető
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Kakaduku
senior tag
Szia!
Nekem is indigókék van. Feleségem akarta ezt a színt. Gyakorlatilag minden héten legalább egyszer elmondom neki, hogy ő a hibás, hogy ilyen lett. Életem legrosszabb döntése volt.
Emellett egyébként gyönyörű, de ehhez az kellene, hogy maximum 2 naponta lemosni.
-
GEPESZ66
veterán
IGNIS 1.3 benzin
2005-ös évjárat
160 ezer kilométer van benne, de még nem volt a szelephézag ellenőrizve.
Az állítás csavarral történik, vagy pasztillás?
Az autószerelő azt mondta, hogy ha pasztillás akkor vigyem szervízbe, mivel az nincs neki. -
Drughi
addikt
Most vettem reggel észre:
Indítás után közvetlenül az alapjárat ~ 2000ren forog
Kis gázadás, illetve 1 perc elteltével ez lemegy 1000-re.Eddig nem így volt, stabilan visszament az alapjárat 500 körülre.
Ignis 1.3 2007
Utcán áll, eső volt ( ha ez számít)Mi lehet?
-
-
blakey
titán
Minden színre igaz, volt fehér, sárga, piros autóm valamint dolgom volt kék, ezüst, grafitszürke, zöld autókkal is. Mindegyiken meglátszik a kosz, a por. "Kályhaezüstön" nem annyira feltünő de a többi szín esetében látható, érzékelhető viszont vannak színek amiken annyira nem zavaró. Fehér autón akkor volt látványos a különbség ha lemostam, tehát azon is erősen látható ha koszos. Piros autómon közelről jól látható, hogy poros viszont távolról egyálalán nem tűnik koszosnak és a fekete tető sem, pedig poros elég rendesen, a sár már más tészta, az erősen látható, de az minden szín esetében jól érzékelhető.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #40088 üzenetére
-
dnelb
veterán
Ha nincs semmi eső, sár stb csak sima utca por, a feketén már az is látszik 3 nap után és full matt lesz az autó.. Ezüst, szürken, fehéren ez alig észrevehető.
-
törölt tag
Istennek hála, nem. Pontosabban koszolódik, természetesen - de legalább kevésbé látványos.Örülök is, hogy fehér az Ignis.
(#40090) dnelb és (#40091) HKorn: Igaz.
(#40092) M_AND_Ms:
Te így gondolod, mi pedig többen is másképp tapasztaljuk. Nem baj, ez természetes dolog.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
No, sikerült a zasszony kérését megoldani, találtam egy elfogadható árú és jó állapotú WR+-t, még a japán 98-as verzió, lásd képek.
Kérdéseim:
- K12 motor, 1.2l, jól látom, hogy ez láncos? nincs kívül vezérműszíj, sem burkolat, tök zárt a motor, jobbról az automata váltó, balról csak a két hosszbordás szíj jön ki, generátor + klíma
- webasto állófűtés van benne, zsírkirály, még tanulmányozom a vezérlőt
- néha olyat csinál, hogy kis gázzal csorogsz, és csak finoman gyorsítanál, de nem kezd el húzni, marad a fordulatszám, ekkor megpöccintve a gázpedált, felébred és megy, és utána megint jól reagál gázra. Állítólag gyertyát+kábeleket cseréltek, légszűrőt láttam hogy új, tippem a pillangószelep állás jeladó, ami le szokott ragadni, vagy kontaktos lesz a potméter pályája, erről van valakinek bővebb tapasztalata? A képeken látható érzékelőre tippelek.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Van egy Swift 1.2 2012 es kocsim. Venni szeretnek ra gumikat,de millio fele van, aki ert hozza meg mondana hogy ez a tipus amit kineztem jo-e?
Firestone Roadhawk 84T
175/65TR15 -
tboldi
nagyúr
-
jksx
senior tag
válasz GEPESZ66 #40013 üzenetére
Régen szereltem már le és fel.
Úgy emlékszem, hogy a kerékjáratnál is van csavaros rögzítés és a csomagtérajtó takarásában is csavarok tartják a lökhárítót. Alul ha jól emlékszem patentek vannak csak. Ha meg tudod mozdítani, akkor lelazult. Ha nem mozgatható akkor lehet, hogy kicsit megnyomták hátulról, csak nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest