Új hozzászólás Aktív témák
-
hm
aktív tag
Van egy olyan progi, hogy BitLord 0.56. Ezt kell először letölteni és feltelepíteni, és a Fájl/torrent létrehozásánál valamit kell csinálni, (nem tudom, mit csináltam, kattingattam össze-vissza, egyszercsak sikerült.) meg ha a 7,5 GB-s linkre kattintasz, akkor létrehoz egy kisfájlt, (torrentet), és elindul letölteni a BitLord.
Röhelyes az, hogy nekem működik, de nem tudom, hogy hogyan csináltam. -
hm
aktív tag
Nagyon lassú ez a BitLordos, Torrentes, töltögetős, szerintem. Eltelt 1 nap, és csak 7 %-ot látok a 7,5 GB-ból. Ellenben én már a dupláját feltöltöttem. Jó, mi? Hogyan lehetne ezt gyorsítani? Másik link, progi?
-
hm
aktív tag
válasz
ThunderBoy #106 üzenetére
Elkezdett a BitLord feltölteni is. Ez normális? Mert én nem csináltam sose feltöltést, és azt sem tudom hova mit rak....
MOD: Tersius: WoW! Így má értem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest