- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tersius
tag
En is SuSE-t hasznaltam, aztan elhalta magat a hang, a nyomtatas, meg meg par dolog, es ott alltam, hogy ''akkor hol is vannak a rendszerfajlok? fene tudja. mindegy, ott a varazslo.
Varazslo lefutott, es mondta, hogy na, kesz, most mar megy. Persze nem ment. Es ezutan lett elegem
A masik baj meg az a suseval, hogy agyon van patcholva a kernel, ezert ha valamiert frissiteni akarsz (nekem pl. a hangkari miatt kellett), akkor az mar tudast igenyel, mig egy masik disztrora a standard kernel felrakas max fel ora, forditassal egyutt, es egyszeru dolog. De tobbet nem teritelek
Amugy igen, ftp-rol telepites igen sok ideig fog tartani. Raadasul ha kozben valamiert epp nem lesz elerheto a hely, vagy tul sokan lesznek benn, es lelassul, akkor ugrik az egesz.
Szerintem ha nem nyirbalod meg lenyegesen, akkor siman szamolhatsz masfel-2 giganyi letoltessel.
Az ftp.suse.com nem enged be, mondvan, hogy tul sok kapcsolat van az IP-mrol. A honlapon a letoltesnel csak LIVE dvd-re talalok linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest