Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Szerintem egy pici tudás kell uhu-hoz pl hogy rakd fel nv drivert,kernelk frissités meg ilyenek!
Update szinte nincs az uhuba mindet magadtól kell felrakni kezelhetősége abba téleg ugyanolyan mind 2! Én jobban birom az uhut ,de szerintem suse ilyen téren övé az arany sokan ezért nem is szeretik!
Debiant azért emlittetem ,hogy ha valaki jóban bele mélyül a dolgokba akkor érdemes vagy valami servert akarna üzemeltetni! -
Zenty
őstag
Könyen kezelhető ,sok benne az automatika, jó update , sok az új fejlesztés benne(pl elsőként nyujtotta teljes 64 bitet üzemodot ) ,gyorsan be kerülnek az újab verziokba az újab dolgok
! Windows útán első linuxként ideális oprendszer,utána lehet fejlödni mással uhu linux,debian stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest