Új hozzászólás Aktív témák
-
anderm
csendes tag
válasz
proximus #150 üzenetére
Elttil
Először is köszi, hogy ''beledumálsz'' (nehogy már Te kérj bocsánatot;) ).
Aztán meg pont az a baj, hogy nem csinálja (a Suse netről letölthető telepítője, még a yast-ig sem jut el, hanem már előtte lefagy a hardver információ gyűjtésnél(vagy valami ilyesmi). Valszeg az ntfs partíció miatt.
proximus
Az 5 gigásból gondoltam lecsípni (talán jobb, ha egy partíción van a két rendszer), de meg lehet győzni;) .
Elkezdtem letölteni az UHU linux-ot. Nem igazán értem, hogy ki veszi meg sok ezerért (najó nem sok), ha letölthető az oldalról is. Vagy nem teljesen ugyan az a kettő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest