Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
terfy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám a SUSE 9.3 telepítése közben. A telepítő szépen elindul, de amikor túljutok a CD/DVD lemezek ellenőrzésén és elkezdi vizsgálni a rendszert, ott egyszerűen nem ad ki adatokat, csak forgatja az órát (egyszer otthagytam és visszamentem 30 perc múlva, hátha csak türelmetlen voltam, de akkor sem lépett tovább). Lehet, hogy nem tud felismerni vmit? A 9.1-es simán felment, nem volt vele semmi gond. Próbálkoztam már a CD-s, a DVD-s verzióval és a mini-image-vel is, a HDD-ről is megpróbáltam telepíteni, hátha mégse jó a CD/DVD, de mindig ugyanaz a hiba.
Remélem tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest