Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
terfy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám a SUSE 9.3 telepítése közben. A telepítő szépen elindul, de amikor túljutok a CD/DVD lemezek ellenőrzésén és elkezdi vizsgálni a rendszert, ott egyszerűen nem ad ki adatokat, csak forgatja az órát (egyszer otthagytam és visszamentem 30 perc múlva, hátha csak türelmetlen voltam, de akkor sem lépett tovább). Lehet, hogy nem tud felismerni vmit? A 9.1-es simán felment, nem volt vele semmi gond. Próbálkoztam már a CD-s, a DVD-s verzióval és a mini-image-vel is, a HDD-ről is megpróbáltam telepíteni, hátha mégse jó a CD/DVD, de mindig ugyanaz a hiba.
Remélem tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest