- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- LCD TV monitorként
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
addikt
Nem.
A lista besem jön, rögtön az indítás után error 22.
Ha a grub-ot letörlöm, majd újra telepítem, akkor jelentkezik a fenti beállítás eltűnős jelenség.(persze a telepítő CD-vel bootolok).
szerk.: Most nézem, hogy indításnál egy csomó modult nem tud betölteni, fatal error-al elszáll, de azért a rendszer és az x elindul.
Jelenleg annyit csináltam, hogy bementem a rendszertöltő beállításba, nem állítottam semmit, csal elmentettem és így most működik. Újraindítva nem jelentkezett az a sok betöltési hiba sem.
Nem tudom mi a franc lehet ez.
[Szerkesztve] -
Lala6
addikt
Segítséget kérnék.
A Grub valamiért elszáll error 22-vel. Egy darabig működik, csak utánna csinálja. Újra telepíteni sem tudom, valamiért nem írja be az adatokat, mindig csak root= marad benne, a többi paraméter eltűnik a mentés után.
Jmicronos IDE vezérlő van a lapon, lehet, hogy azzal lesz gond? Azért gondolom, mert telepítésnél sem tölti be automatikusan, nekem kell kézzel elindítani.
Tanácstalan vagyok.
A lilo-t is próbáltam, de az rögtön elszáll hibával, fel sem települ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest