Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Ha már csak parancssor jöhet szóba, én inkább UNIX-ot használnék, főleg valamelyik BSD-t, geek-érzés lenne.

Számomra pont a Suse 8.0 volt az első, Windows-hoz hasonlóan könnyű felhasználású Linux. A DOS-os világból kijövet, nekem elegem lett a feketeségből.

Otthoni felhasználónak jó az a grafikus felület, a Linuxot inkább a "szabadság" érzéséért szeretem.
A mostani OpenSuse-t már nem érzem annyira jónak. Mandriva sincsen már, helyette van a Mageia, de az sem az igazi. A Debian-származékok gördülékenyebben működnek, nekem laptopon futtatva azok jobban beváltak.
Egyébként a Suse alapja, ha jól rémlik, a Slackware volt. A "Slackit" már kipróbáltad?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MCDODO T03 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest