Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi hangfal építés
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Most épp az fglrx miatt adta meg magát. Ezzel nálam lehet vége is a Suse pályafutásnak. Megvárom a Mageia 3-t, az sokkalta jobb,(mármint a 2 az volt..) pedig nagyon sok pozitívuma van ennek a rendszernek, de kicsit sokat kell szöszölni vele,ami nem tetszik.
Mesa libegeket is újraraktam, megpróbáltam kb. mindent és nem tudom újra visszaállítani az fglrx előtti állapotot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest