Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
Csak halkan súgom, hogy keresd a kalózos torrent oldalt -tudod, amelyik most akarták bezárni a svédeknél
, én anno onnan szedtem le a 10.0-t. A sima suse-s meg hasonló ftp-k nem igazán működtek, vagy nem is volt fent. Azért sok normális free cuccot is csak warez/torrent oldalról sikerül leszednem ... Ők ezeket is összegyűjtik szerencsére. Amúgy az lesz 64-es, amit lefordítottak annak. De ha kell, akkor magadnak lenyomod forrásból a nagyon hiányzókat, nem lesz sok
.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, én anno onnan szedtem le a 10.0-t. A sima suse-s meg hasonló ftp-k nem igazán működtek, vagy nem is volt fent. Azért sok normális free cuccot is csak warez/torrent oldalról sikerül leszednem ... Ők ezeket is összegyűjtik szerencsére. Amúgy az lesz 64-es, amit lefordítottak annak. De ha kell, akkor magadnak lenyomod forrásból a nagyon hiányzókat, nem lesz sok
.