Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
counter55
csendes tag
válasz
zLegolas
üzenetére
flash player azért kell mert néhány weblap megköveteli le is kaptam valamit de nem akarja fel installálni.Majd utánna járok mért.
Ja és amikor 24 bit re (1280x1024) akartam állítani akkor tesztelni akartam és elggé sokat váratott magára a rendszer mitha fagyott volna.
Teszem hozzá hogy amikor leges legelösször akartam felnyomni(elso install) akkor 24 bit en hagytam és nem töltött be.Persze konnyen lehet hogy más volt a baja.Mármint install után nem töltött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad L440,14",HD,CELERON 2950M,8GB DDR3,500GB Sata3 HDD,WIN10
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest