Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
Hát persze, mindent ki lehet szedni, de nekem az UEF aranyos kis forgócsövesei nagyon beváltak. Experimentalokat is leszedik - persze ha elegendő van belőlük, szigorúan pajzs alatt. Támogatás természetesen kell melléjük, mint minden máshoz is.
Nekem egyszerűen nem ment sera pd-kel, míg UEF-el sosem volt ilyen gondom, de szerintem csak én vagyok béna seraphimokkal. -
KPepe
senior tag
És hol találtál zegeket?Ez külön édekelene
Zegeket? Én zerget írtam. Úgy értem, ha sok kis szaros egységgel jönnek, akkor tuti megfektetik a sera pd-t, mert nagyon ritkán lő.
És a 30 T1-es unit hogy fekteti meg a T3-as UEF pd-t? Olyan lő távja van, mint a kisebb ágyúknak, és szétdarál mindent.
Persze nem 1 db-ot kell lerakni, hanem sokat, de én seraphimokkal úgy is megdöglöttem.
Meg még az oké, hogy nem a védelem az erősségük, de valahogy túl is kell élni az első pár félórát.
Mondjuk a hajóik elég komolyak. -
proci985
MODERÁTOR
a lőtáv/radartáv dolgot az elsődleges monitorbal felső részéből lehet kapcsolni. és hacsak nem azt nézegeted, hogy meddig érnek el a radarjaid/omnijaid/elég e a lőtávja a hajóidnak, akkor szigorúan kikapcsolandóak, mert olyan 200 egységtől szó szerint megölik a sebességet (nálam pl kb huszadolják az fpst).
a belassulás meg sajnos inkább arról szól, hogy a kettő közül valamelyik gép nem bírja, és ilyenkor mindkét gépen meghal az fps. jellemzője, hogy nem szaggat, scrollozni folyamatosan tud, csak éppen a valós idő és a játék belső órája nem fedi egymást. be kell lőni, hogy mekkora az a pálya és az az egységlimit, amit még elbír a proci. a videokártya annyira nem befolyásoló tényező, bár az x800gtomat anno rendesen kifektette, amikor a második 19est is bekapcsoltam.
stratégiáknak sajnos ez az alap problémája: olyan közepes méretű pályáig és max 2 AIig még tűrhető a futásuk az javasolt gépigényen, annál nagyobb pályák/több ellenfél esetében pedig az ajánlott gépigény dupláját is térdre tudják kényszeríteni
-
Hedgehanter
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest